Sara Happ The Lip Scrub

Sara Happ The Lip Scrub

Nu medan jag tar Isotretinoin har en läppskrubb blivit oumbärlig för mig, speciellt nu när läpparna börjat flagna. Jag gillar speciellt Sara Happ The Lip Scrub som är en kletigare variant av LUSH Lip Scrub.

Sara Happ The Lip Scrub

Sara Happ The Lip Scrub, 240 SEK

Jag sökte efter en läppskrubb som inte smular sönder så som LUSH’s skrubb gör, jag ville ha den lite kletigare som en annan favorit från Glamglow som inte är cruelty free. Vad jag kan Googla fram är Sara Happ cruelty free så jag känner mig okej med att använda den.

Den är gjord på krossat socker, jojoba och druvkärneolja. Den jag har är i doften/smaken Sparkling Peach och den doftar söt persika, och smakar detsamma. Men det rekommenderas inte att slicka av resterna från läpparna utan Sara Happ säger att man ska torka av det med en näsduk eller handduk. Jag har också provat att skölja av det, men då lämnades en lite vaxig hinna över läpparna, kändes lite som Vaselin.

Sara Happ The Lip Scrub

Jag har tagit lite skrubb på fingret och sen skrubbat läpparna, har använt skrubben på morgonen när mina läppar varit flake city och efter skrubbandet har jag smort in dem med vad som finns till hands. Som sagt rekommenderas det inte att man slickar bort resterna, men jag har fått i mig lite produkt när jag skrubbat läpparna, men jag har inte behövt ringa giftcentralen än 😉

The Lip Scrub är vegansk och cruelty free, finns att köpa hos Plain Vanilla där den kostar 240 SEK.

INCI: Sucrose, Petrolatum, Flavor (aroma), Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Tocopherol, Yellow 5 (CI19140), Yellow 6 (CI 15985), Red 33 (CI 17200).

0

2 Kommentarer

 1. 16 november 2017 / 16:10

  Åh spännande! Jag måste testa denna, tycker precis som du att Lush smular sönder lite för lätt.

  • Jenny
   Författare
   16 november 2017 / 16:23

   Hoppas du kommer tycka om den om du provar den! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?