Apoliva Hair Care

Jag har fått hem ett par produkter ur Apolivas nya hårvårdsserie, jag har inte hunnit använda någon av dem än så de är hot off the press! Jag fick hem lite stylingprodukter och ett set schampo och balsam. Alla produkter jag fått hem är cruelty free och veganska!

Apoliva Hair Care

Apoliva Hair Care

I Apolivas nya hårvårdsserie finns allt från schampo och balsam (för olika hårtyper) till stylingprodukter. Produkterna är vårdande och skonsamma mot håret, hårbotten och miljön. I sortimentet finns parfymerade och oparfymerade produkter så att det ska finnas något för just dig varesig du är känslig mot doft eller är allergisk. Produkterna är skonsamma och vårdande och kan användas varje dag.

Apoliva Hair Care

Detta är de stylingprodukter jag fick hem, stylingprodukterna har denna guldbruna förpackning till skillnad från schampo och balsamförpackningarna som är lite mer färgglada.

Apoliva Anti-Frizz, 99 SEK
Vårdande leave-in kräm som minskar frissighet, den skyddar och återfuktar samt gör håret slätt och silkeslent. Innehåller solrosextrakt som tränger in i det skadade hårstrået, skyddar det och återfuktar. Produkten är parfymerad.

Apoliva Heat Protection, 99 SEK
Vårdande spray som skyddar håret från uttorkning och slitage vid värmestyling. Innehåller panthenol och veteprotein som bidrar med fukt och glans. Värmeskydd upp till 220 grader. Produkten är parfymerad.

Apoliva Hair Spray, 79 SEK
Snabbtorkande hårspray som skapar volym och stadga. Sprayen är graderad som ”strong hold” och formar och fixerar frisyren efter föning utan att tynga ner håret. Tvättas och borstas lätt ur håret. Finns både som parfymerad och oparfymerad.

Apoliva Root Lift, 99 SEK
Snabbtorkande spray som med en fixerande formula skapar volym och stadga från hårbotten. Innehåller panthenol som är vårdande och bidrar med fukt och glans. Parfymerad.

Apoliva Hair Care

Apoliva Schampo Moisturising, 39 SEK
Återfuktande schampo som skonsamt rengör håret. Innehåller fuktbindande glycerin och vårdande panthenol som motverkar att håret blir torrt. Finns parfymerad och oparfymerad, den oparfymerade är rekommenderad av Astma & Allergiförbundet. Kommer i storlekarna 50ml och 250ml (79 SEK).

Apoliva Schampo Repairing, 79 SEK
Vårdande schampo som innehåller stärkande keratin och vårdande betain. Finns endast parfymerad.

Apoliva Balsam Moisturising, 39 SEK
Vårdande och fuktgivande balsam som gör håret mjukt och lätt att reda ut. Innehåller fuktbindande glycerin och vårdande panthenol som motverkar att håret blir torrt och bidrar med glans. Även berikat med vitamin E. Finns parfymerad och oparfymerad, den oparfymerade är rekommenderad av Astma & Allergiförbundet. Kommer i storlekarna 50ml och 200ml (79 SEK).

Apolivas nya hårvårdsserie finns hos Apoteket nu.

0

2 Kommentarer

 1. 17 november 2017 / 17:47

  Vad Najs! Du får skriva hur dom var när du har provat dom! ?

  • Jenny
   Författare
   19 november 2017 / 14:06

   Det ska jag göra! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?