Min månad i hudvård: november 2017

I brist på material att skriva om så blir det ett inlägg i en serie jag började med i början av året, ”min månad i hudvård”. Denna gång, eftersom jag nu tar Isotretinoin, så är alla produkter sådana jag testat och använt under hela behandlingen (är inne på vecka 9 nu). Kan inte garantera att de funkar för dig om du tar Isotretinoin, då alla reagerar olika, men grundidéen är återfukta, återfukta, återfukta! Och tyvärr inga syror eller retinol…

Min månad i hudvård: november 2017

1/11 2017: Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Toner: Paula’s Choice CALM Redness Relief Toner, Normal to Dry / Återfukta: Lumene Glow Refresh / Booster/Serum: Codage No.1 Hydration Intense / Olja: Medik8 Glow Oil / Återfukta: Kate Somerville Nourish / Ögonkräm: First Aid Beauty 5-in-1 Eye Cream

Min månad i hudvård: november 2017

1/11 2017: Kväll
Rengöring: Emma Hardie Moringa Cleansing Balm / Toner: Paula’s Choice CALM Redness Relief Toner, Normal to Dry / Återfukta: Rodial Dragon’s Blood Hyaluronic Tonic / Booster/Serum: The Ordinary Hyaluronic Acid 2%, Paula’s Choice Moisture Renewal Oil Booster / Återfukta: Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask / Ögonkräm: The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate

Min månad i hudvård: november 2017

2/11 2017: Kväll
Rengöring: Emma Hardie Moringa Cleansing Balm / Toner: Paula’s Choice CALM Redness Relief Toner, Normal to Dry / Booster/Serum: Paula’s Choice Moisture Renewal Oil Booster / Återfukta: Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask / Ögonkräm: The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate

Min månad i hudvård: november 2017

3/11 2017: Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Toner: Paula’s Choice CALM Redness Relief Toner, Normal to Dry / Booster/Serum: The Ordinary Hyaluronic Acid 2% / Återfukta: Paula’s Choice CALM Redness Relief Moisturiser, Normal to Dry / Ögonkräm: First Aid Beauty Eye Duty Triple Remedy AM Gel Cream

Min månad i hudvård: november 2017

5/11 2017: Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Toner: Paula’s Choice CALM Redness Relief Toner, Normal to Dry / Återfukta: ACO Rescue Mist / Booster/Serum: Codage No.1 Hydration Intense / Återfukta: Paula’s Choice CALM Redness Relief Moisturiser, Normal to Dry / Ögonkräm: First Aid Beauty Eye Duty Triple Remedy AM Gel Cream

Min månad i hudvård: november 2017

6/11 2017: Kväll
Rengöring: Emma Hardie Moringa Cleansing Balm / Toner: Paula’s Choice CALM Redness Relief Toner, Normal to Dry / Booster/Serum: The Ordinary Hyaluronic Acid 2%, Paula’s Choice Moisture Renewal Oil Booster / Återfukta: Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask / Ögonkräm: The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate

Min månad i hudvård: november 2017

11/11 2017: Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Toner: Paula’s Choice CALM Redness Relief Toner, Normal to Dry / Booster/Serum: The Ordinary Hyaluronic Acid 2% / Återfukta: Paula’s Choice CALM Redness Relief Moisturiser, Normal to Dry / Ögonkräm: The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate

Min månad i hudvård: november 2017

11/11 2017: Kväll
Rengöring: Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Gel / Toner: Paula’s Choice Advanced Replenishing Toner / Booster/Serum: The Ordinary Hyaluronic Acid 2% / Återfukta: Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask / Ögonkräm: The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate

Min månad i hudvård: november 2017

12/11 2017: Kväll
Rengöring: Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Gel / Toner: Paula’s Choice CALM Redness Relief Toner, Normal to Dry / Booster/Serum: The Ordinary Hyaluronic Acid 2%, Paula’s Choice Moisture Renewal Oil Booster / Återfukta: Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask / Ögonkräm: The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate

Min månad i hudvård: november 2017

13/11 2017: Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Toner: Paula’s Choice CALM Redness Relief Toner, Normal to Dry / Booster/Serum: Elemis Hydra-Boost Serum / Olja: Medik8 Glow Oil / Återfukta: Paula’s Choice CALM Redness Relief Moisturiser, Normal to Dry / Ögonkräm: The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate

Min månad i hudvård: november 2017

14/11 2017: Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Toner: Paula’s Choice CALM Redness Relief Toner, Normal to Dry / Booster/Serum: Medik8 Hydr8 B5 / Olja: Medik8 Glow Oil / Återfukta: Paula’s Choice CALM Redness Relief Moisturiser, Normal to Dry / Ögonkräm: The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate

Min månad i hudvård: november 2017

15/11 2017: Kväll
Rengöring: Emma Hardie Moringa Cleansing Balm / Toner: Paula’s Choice CALM Redness Relief Toner, Normal to Dry / Booster/Serum: Paula’s Choice Moisture Renewal Oil Booster / Återfukta: Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask / Ögonkräm: The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate

Min månad i hudvård: november 2017

16/11 2017: Morgon
Rengöring: Filorga Anti-Ageing Micellar Solution / Toner: Paula’s Choice CALM Redness Relief Toner, Normal to Dry / Booster/Serum: The Ordinary Hyaluronic Acid 2% / Olja: Elemis Superfood Facial Oil / Återfukta: Paula’s Choice CALM Redness Relief Moisturiser, Normal to Dry / Ögonkräm: The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate

Min månad i hudvård: november 2017

17/11 2017: Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Toner: Paula’s Choice CALM Redness Relief Toner, Normal to Dry (ej i bild) / Återfukta: Lumene Glow Refresh / Booster/Serum: Medik8 Hydr8 B5 / Olja: Medik8 Glow Oil / Återfukta: Paula’s Choice CALM Redness Relief Moisturiser, Normal to Dry / Ögonkräm: First Aid Beauty Eye Duty Triple Remedy AM Gel Cream

Min månad i hudvård: november 2017

19/11 2017: Kväll
Rengöring: Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Gel / Toner: Paula’s Choice CALM Redness Relief Toner, Normal to Dry / Booster/Serum: Medik8 Hydr8 B5 Serum, Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe / Återfukta: Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask / Ögonkräm: The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate

Min månad i hudvård: november 2017

20/11 2017: Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Toner: Paula’s Choice CALM Redness Relief Toner, Normal to Dry / Booster/Serum: The Ordinary Hyaluronic Acid 2% / Olja: Medik8 Glow Oil / Återfukta: Paula’s Choice CALM Redness Relief Moisturiser, Normal to Dry / Ögonkräm: The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate

Min månad i hudvård: november 2017

23/11 2017: Morgon
Rengöring: Oskia Renaissance Cleansing Gel / Toner: Paula’s Choice CALM Redness Relief Toner, Normal to Dry / Booster/Serum: Medik8 Hydr8 B5, MV Organics Rose Plus Booster / Återfukta: Paula’s Choice CALM Redness Relief Moisturiser, Normal to Dry / Ögonkräm: First Aid Beauty Eye Duty Triple Remedy AM Gel Cream

Min månad i hudvård: november 2017

23/11 2017: Kväll
Rengöring: Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Gel / Toner: Paula’s Choice CALM Redness Relief Toner, Normal to Dry / Booster/Serum: The Ordinary Hyaluronic Acid 2%, Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe / Återfukta: Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask / Ögonkräm: The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?