NOTD: China Glaze Liquid Leather

Det var längesen jag lackade med ett ChG lack, men sen jag gick över till CF så har jag gjort mig av med en hel del produkter. Bland annat nästan hela min samling nagellack. Men Liquid Leather fick stanna kvar och det är dagens NOTD!

NOTD: China Glaze Liquid Leather

China Glaze Liquid Leather

Liquid Leather har en väldigt glossig finish, och med Seche Vite ovanpå blev det ännu bättre. Jag bär ofta en helsvart manikyr, det är faktiskt min favorit, och jag har testat en del svarta lack och jag har två favoriter, en som jag inte längre köper (Essie Licorice) och så då Liquid Leather från China Glaze.

Liquid Leather är, som många andra ChG lack, ett bra lack. Det är enkelt att måla med och kräver inte många lager för att bli opakt. Penseln är lite för smal för mig som gillar Essies pensel, det blir lite pilligt och lite svinn.

Jag har använt CND Stickey som baslack och Seche Vite som topplack, om det inte vore för SV’s snabbtorkande natur hade jag skippat topplack för Liquid Leather är nog så glossigt på egen hand.

Vill du shoppa Liquid Leather finns det hos t ex Eleven och kostar 98 SEK normalt, just nu 69 SEK.
0

2 Kommentarer

  • Jenny
   Författare
   7 december 2017 / 12:27

   Ja, det är bra! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?