Isotretinoin – Vecka 10

Vecka 10 avklarad, det är inte så tufft som jag trodde det skulle vara. Men jag tror att det kan bero på att jag har en så låg dos för min vikt. Jag har inte kommit på något nytt format att göra dessa inlägg på, så just nu kör vi på såhär.

Isotretinoin – Vecka 10Isotretinoin – Vecka 10

Mån 27/11, dag 64: Ryggen gör något så förbannat ont. Tänkte ge mig ut på promenad men det blev vila på soffan. Höger öga är fortsatt torrt på kvällen och jag har gjort slut på 3 flaskor ögondroppar. Har beställt en till.

Tis 28/11, dag 65: Fick en skarp smärta mellan skulderbladen, om det är relaterat till Isotretinoin och dess påverkan på muskler vet jag inte, men kommer det tillbaka kan det finnas ett samband tror jag.

Ons 29/11, dag 66: Idag var första dagen jag kunde dra loss död hud från läpparna, trots att dom varit rikligt återfuktade under natten. Annars har jag inte mycket att klaga på idag.

Tors 30/11, dag 67: Har mycket värk i kroppen, det kan nog bero på all aktivitet idag. Men ingen huvudvärk eller annat, jo som vanligt torra läppar. Men det är inget nytt.

Fre 1/12, dag 68: Värken har lagt sig, men nu är jag mest stel. Jag mår lite illa men det har nog inte med Iso att göra. Jag har faktiskt inte smort in läpparna på 30 minuter – och de känns inte strama än!

Lör 2/12, dag 69: Läpparna flagnar igen, håret är otvättat sen en och en halv vecka tillbaka men det är inte oljigt så det är en till positiv grej med den här medicinen. Jag känner av lite värk i ryggen, och jag är väldigt trött. Annars är det som vanligt.

Sön 3/12, dag 70: Är trött idag igen. Inatt var det högra ögat så torrt så jag kunde inte öppna det helt när jag steg upp för att gå och dricka. Använder ögondroppar väldigt mycket, har köpt ännu en ny flaska.

Isotretinoin – Vecka 10Isotretinoin – Vecka 10

Inget nytt denna vecka, det är nog såhär det kommer vara tills jag slutar ta medicinen. Och aknen jag har på halsen kommer försvinna, när/om jag får en ny finne så läker den ut väldigt mycket snabbare än tidigare. Och det känns skönt.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?