Jenny testar: Jouer Essential Lip Enhancer

Jenny testar: Jouer Essential Lip Enhancer

I en goodie bag från Cult Beauty kom Jouer Essential Lip Enhancer. Jag la undan den i en låda eftersom jag inte brydde mig om att kolla upp vad det är för typ av produkt. ”Essential Lip Enhancer” är ett fancy ord för läppbalsam, för det är vad det är, ett läppbalsam… med en twist.

Jenny testar: Jouer Essential Lip Enhancer

Jouer Essential Lip Enhancer, 150 SEK

En vårdande och närande ”lip treatment” innehållandes Maxi-Lip™, en ingrediens som är kliniskt bevisad att göra läpparna fylligare samtidigt som den minskar fina linjer. Essential Lip Enhancer innehåller vitamin A, C och E samt sheasmör och jojobaolja som skyddar läpparna från miljöpåfrestningar och ger långvarig återfuktning.

Jenny testar: Jouer Essential Lip Enhancer

Essential Lip Enhancer har en ljust rosa färg, varianten jag har ger ingen färg till läpparna (Translucent Light Pink) men ger lite skimmer. Lip Enhancer har ingen smak men min näsa tycker att den har en svag blommig doft, ingen doft som stannar kvar länge som tur är. Finishen är glossig, som ni ser på bilden.

Konsistensen skulle jag beskriva som en gelkräm, kan låta konstigt men det är det bästa sättet jag kan beskriva den på. Den känns som en gel, men känns också krämig. Hållbarheten är bra, över fyra timmar håller den på läpparna. Den återfuktar läpparna bra, och speciellt nu när jag tar Isotretinoin så behöver jag en produkt som återfuktar, Essential Lip Enhancer klarar jobbet bra.

Detta är också en läpplumper som inte gör att det sticker i läpparna när man använder den, den märks knappt. Plus i kanten för det! Tyvärr glömde jag fota mina läppar innan jag applicerade Essential Lip Enhancer, men det blev snabbt tydligt att detta läppbalsam plumpar läpparna.

Jouer Cosmetics grundare, Christina Zilber, tipsar om att använda Essential Lip Enhancer 3ggr/dag i 29 dagar för att få fylligare läppar. Eller att man använder den över natten om läpparna behöver fukt.

INCI: Polyisobutene, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Ozokerite, Beeswax (Cera Alba), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Palmitate, Tribehenin, Sorbitan Isostearate, Palmitoyl Oligopeptide, Isopropylparaben, Isobutylparaben, Butylparaben, Flavor (Aroma). May Contain (+/-): Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491, 77492, 77499), Red 7 Lake (Ci 15850), Yellow 5 Lake (Ci 19140.

  • 5.3/10
    Applicering - 5.3/10
  • 6.2/10
    Effekt - 6.2/10
  • 8.3/10
    Pris - 8.3/10
6.6/10

Jouer Essential Lip Enhancer

Jouer Essential Lip Enhancer finns att köpa hos bl a. CultBeauty där den kostar £12.00 vilket är, med dagens kurs, 144 SEK. Det tillkommer även £4.95 i frakt.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?