Sitter i juryn för Daisy Beauty Awards 2018

Sitter i juryn för Daisy Beauty Awards 2018

I år har jag blivit tillfrågad om att sitta i juryn för Daisy Beauty Awards, priset där Sveriges främsta influencers är med och utser årets bästa skönhetsprodukter. Jag sitter med i jurygruppen som testar de fem finalisterna i gruppen Årets hårstyling.

Det känns jättekul att ha blivit tillfrågad, och trots att det innebär att jag får “ta jobbet med mig hem” då jag ska flyga upp till mamma och pappa över jul, som vanligt, så är jag peppad! Jag har redan visat en av finalisterna på min Instagram som du hittar här: @jennyelisabeth.se!

Loading Likes...

1 kommentar

 1. onsdag, 13 december 2017 / 23:21

  Ahhh så spännande! Jag satt i juryn för “årets bas” 2017, så himla häftigt och kul! Hoppas du hittar någon ny favorit. Kram

  • Jenny
   Författare
   torsdag, 14 december 2017 / 12:17

   Ja, det är jättekul! Jag hittar säkert någon ny favorit. Kram!

Kommentera

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.