Jag tar julledigt!

Då är det dags för den där tiden på året när det är dags för lite julledigt. I år kommer jag ha lite ”arbete” med mig över julen då jag sitter i juryn för Daisy Beauty Awards.

Jag tar julledigt!

Under julen, eller under tiden jag är borta rättare sagt, kommer jag inte ha tillgång till varken material, ljus eller kamera och därför har jag bestämt att jag inte kommer blogga så mycket om alls. Jag har ett par tidsinställda inlägg dock, de kommer komma upp under veckan som kommer.

Jag kommer vara mer aktiv på Instagram tror jag, fast det är en fråga om material där också. Är du nyfiken på finalisterna i Årets Hårstyling så kommer de dyka upp på Insta, på @jennyelisabeth.se som vanligt 🙂 Om du vill se lite vardagsliv så kan du kolla in mitt andra Instakonto: @hjartestrang.

Efter jul och nyår hoppas jag att jag har lite mer ork, det har varit tuffa månader det senaste med Isotretinoin, diabetes, Luxx öron och mitt allmänna tillstånd.

Med det sagt önskar jag er, alla mina kära läsare, en riktigt god jul och ett gott nytt år! Så ses vi efter helgerna här igen! ?
0
Följ:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?