MOTD: Julsminkning med 5 produkter

Jag har testat mig fram till en julsminkning som inte kräver hela hurtsen med smink… denna look är gjord med 5 produkter. Och jag är nöjd! Det blir super eftersom jag ska flyga upp och bara ska ha handbagage! ?? Men jag kommer nog ta med något till läpparna… och kinderna, det saknas lite färg i ansiktet.
MOTD: Julsminkning

BAS
The Body Shop Fresh Nude Foundation – Chelsea Porcelain 010 (vegansk)

KINDER
RMS Living Luminizer

ÖGON
Rodial Eye Sculpt (vegansk)
KIKO Long Lasting Wet & Dry Eyeshadow – 200
IsaDora Grand Volume Lash Styler – Black (vegansk)

MOTD: Julsminkning
0

2 Kommentarer

 1. Emma P
  19 december 2017 / 17:01

  Riktigt bra jobbat med bara 5 produkter, jag tycker det blev fint!

  • Jenny
   Författare
   19 december 2017 / 17:12

   Tack så mycket! Jag blev som sagt nöjd 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?