MOTD: Julsminkning med 5 produkter

MOTD
Jag har testat mig fram till en julsminkning som inte kräver hela hurtsen med smink… denna look är gjord med 5 produkter. Och jag är nöjd! Det blir super eftersom jag ska flyga upp och bara ska ha handbagage! 👍🏻 Men jag kommer nog ta med något till läpparna… och kinderna, det saknas lite färg i ansiktet.

MOTD: Julsminkning

BAS
The Body Shop Fresh Nude Foundation – Chelsea Porcelain 010

KINDER
RMS Living Luminizer

ÖGON
Rodial Eye Sculpt
KIKO Long Lasting Wet & Dry Eyeshadow – 200
IsaDora Grand Volume Lash Styler – Black

MOTD: Julsminkning

Loading Likes...

1 kommentar

  1. Emma P
    tisdag, 19 december 2017 / 17:01

    Riktigt bra jobbat med bara 5 produkter, jag tycker det blev fint!

    • tisdag, 19 december 2017 / 17:12

      Tack så mycket! Jag blev som sagt nöjd 🙂

Kommentera