MOTD: Julsminkning med 5 produkter

Jag har testat mig fram till en julsminkning som inte kräver hela hurtsen med smink… denna look är gjord med 5 produkter. Och jag är nöjd! Det blir super eftersom jag ska flyga upp och bara ska ha handbagage! 👍🏻 Men jag kommer nog ta med något till läpparna… och kinderna, det saknas lite färg i ansiktet.

MOTD: Julsminkning

BAS
The Body Shop Fresh Nude Foundation – Chelsea Porcelain 010 (vegansk)

KINDER
RMS Living Luminizer

ÖGON
Rodial Eye Sculpt (vegansk)
KIKO Long Lasting Wet & Dry Eyeshadow – 200
IsaDora Grand Volume Lash Styler – Black (vegansk)

MOTD: Julsminkning
0

2 Comments

 1. Emma P
  tisdag, 19 december 2017 / 17:01

  Riktigt bra jobbat med bara 5 produkter, jag tycker det blev fint!

  • Jenny
   Författare
   tisdag, 19 december 2017 / 17:12

   Tack så mycket! Jag blev som sagt nöjd 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?