Jenny testar: 100 Bon

I julklapp av en vän dök denna produkten upp i mitt liv. Det är en vegansk parfym från 100 Bon, som ska dofta sött av fikon och bittert av gröna blad.

Jenny testar: Vegansk parfym

100 Bon Carvi/Jardin de Figuier, 150 SEK/10ml

Jag fick denna parfym i julklapp av en vän som sagt, jag testade den nästan på en gång. Och tyvärr är det enda positiva jag har att säga är att doften höll i sig väldigt bra. Nästa dag kände jag fortfarande av den på min handled.

Jardin de Figuier ska vara en ”subtil kombination” av friska och bittra noter av gröna blad, med kraftfulla noter av fikonträdets bark och även ha saftiga noter av solmogna frukter med mycket sötma och till sist sensuella och mjölkiga noter av fikonträdets sav.

Det är svårt att köpa parfym åt andra, och här blev det lite tokigt. I min näsa doftar denna parfym väldigt starkt och bittert, ingen av de söta, saftiga eller sensuella noterna kommer fram. Jag kunde bara känna bitterheten av de gröna bladen, även när doften torkat ner.

Plus i kanten för hållbarheten som var fenomenal, snudd på tvätta-handleden-med-YES-för-att-bli-av-med-doften fenomenal. Jag rekommenderar att provdofta denna innan köp till dig, eller till en vän.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?