Best of beauty 2017: Hudvård

Förra året gjorde jag en serie inlägg som kallades för Best of beauty, och jag tänkte att jag skulle göra samma serie med inlägg i år. Skillnaden för i år är ju att jag i augusti valde att ”go cruelty-free”, alltså är produkterna jag ska visa ej testade på djur!
Best in Beauty 2017: Hudvård

ACO Protecting Body Cream, 109 SEK
Då jag haft en torr höst i och med min Isotretinoin behandling så var jag i behov av en bra body lotion, denna tickar av alla boxar för mig: ingen onödig parfym, behaglig konsistens, sjunker in snabbt och den har ett överkomligt pris. Min tub var ett pressutskick, men jag kommer köpa den när den tagit slut.

KICKS Moisture Sheet Mask, 59 SEK
Denna sheet mask blev en favorit lite på grund av mängden serum, 22 ml, den har. När man maskat klart kan man dränka halva kroppen i serum och vips blir man återfuktad från typ topp till tå. Plus i kanten att denna mask är vegansk.

Klair’s Freshly Juiced Vitamin Drop, 429 SEK
C vitamin serum är en stapelvara i min hudvårdsrutin då jag vill jobba med mina acneärr. Detta serum blev en favorit för att det, som Skincity själva säger; ”ger en trött och glåmig hud nytt liv”. Det är precis vad jag upplevt, min hud får ett glow när jag använder det mer regelbundet, och glow tackar man ju aldrig nej till.

Paula’s Choice Skin Recovery Hydrating Treatment Mask, 269 SEK
Jag ljuger inte när jag säger att jag denna höst och vinter gjort slut på tre tuber av denna ansiktsmask, mest för att jag använder den som nattkräm (tillsammans med ett par droppar olja) istället för en traditionell nattkräm. Som mask sett gör den inte mycket, snudd på värdelös faktiskt, men som nattmask/nattkräm – mmm…

Lumene VALO Glow Refresh, 249 SEK
Ännu mera C vitamin? Jaa, absolut! Och så gillar jag mists, detta är misten jag tog med mig på min julresa till mamma och pappa i år, just för att jag nu slutat med Isotretinoin och sakta men säkert börjar introducera aktiv hudvård till min hud igen. Denna mist känns svalkande och skön på huden och gradvis byggs ett glow upp. Vegansk.


Detta var mina 5 hudvårdsfavoriter för 2017, vilka var dina?

0

2 Kommentarer

 1. Nina
  29 december 2017 / 01:43

  Vad intressant att läsa om dina favoriter!
  Jag använder inte så många hudvårdsprodukter, men en favorit är Cliniques cleansingbalm Take The Day Off. Den känns så mysig och är väldigt bra på att ta bort sminket, tycker jag.

  Tack för en bra blogg och gott nytt år!

  • Jenny
   Författare
   29 december 2017 / 16:27

   Det är en bra produkt, men jag använder den inte längre pga Cliniques cruelty-free status. Men den är bra! Och varsågod, och tack för att du läser. Gott nytt år!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?