Best of beauty 2017: Hår

Idag ger vi oss in i hår-djungeln, jag säger djungel för det är inte min favoritkategori när det kommer till skönhet, men trots det har jag lyckats hitta fem produkter som stått ut i år.
Best in Beauty 2017: Hår

OUAI Hair Oil, 276 SEK
Om man bortser från den lite tunga doften så tycker jag att detta är den hårolja som stått ut mest i år, och som jag också använt mest. Den ger mitt torra, frissiga hår fukt och lite mer styrsel på frisyren eftersom den dämpar frissighet. Jag applicerar den i fuktigt hår.

Wet Brush, 149 SEK
Jag hat ditchat min Tangle Teezer till förmån för en Wet Brush som jag fick i en box från CultBeauty, den känns snällare mot hår och hårbotten och en mindre mängd hår går av.

Pureology Fabulous Lengths Treatment, 225 SEK
Jag läste ett inlägg på Idas blogg om hur hon behandlar sitt långa hår, och eftersom jag håller på att låta mitt hår växa ut aka låta bli trimmern så tog jag till mig ett par tips och så köpte jag denna produkt som jag applicerar i de längre partierna av mitt hår när det är fuktigt. Jag tycker att mitt hår blivit starkare och att, i kombination med Wet Brushen, en mindre mängd hår går av. Vegansk.

Kevin Murphy Doo.Over, 259 SEK
Världens bästa torrschampo, i alla fall om man frågar mitt hår. Det har en behaglig doft och gör inte håret strävt utan tar bara bort oljigheten. Det kanske är lite dyrt, men jag rättfärdigar det med att jag inte använder så mycket. Vegansk.

Olaplex Hair Perfector No 3, 269 SEK
Olaplex No 3 var nog med i förra årets Best in Beauty också, men jag var tvungen att ta med den i år igen då det är en produkt som säkert räddat mitt hår som fått vara med om det ena och det andra. Jag brukar sova med Olaplex i håret och sköljer ur på morgonen.


Okej, det var då mina fem hårfavoriter för detta år… imorgon kommer sminkfavoriterna!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?