Mitt 2017

Idag är det nyårsafton, en dag när jag brukar blicka tillbaka över året som gått och funderar över vad jag kan göra för ändringar inför nästa år. Jag vill, precis som Malin (som hade ett inlägg med detta upplägg), sammanfatta året i detta inlägg.

Jag vill dela med mig av ett par ögonblick från 2017 som format året till den berg-och-dalbana det blev. Och ingen årskrönika är väl komplett utan ett par ord om hur fort tiden går, i år har jag märkt det speciellt mycket, jag känner av att tiden gått.


JANUARI

Årskrönika 2017: Januari

I januari så kom jag hem från min julresa, katterna hade varit på pensionat medan jag var borta och dagen dom skulle komma hem glömmer jag inte. Eragon fick tas till veterinär då han var väldigt slö, och tyvärr fick han också somna in den dagen.

FEBRUARI

Årskrönika 2017: Februari

I februari fyllde jag 31 och jag fick en heldag i Göteborg med en god vän, vi shoppade, fikade och åt. Det var en bra födelsedag som annars hade spenderats ensam.

MARS

Årskrönika 2017: Mars

En höjdpunkt på året var när mamma kom ner och vi gjorde lite utflykter. Detta foto är taget på Ringsegård Strand i Falkenberg. Vi var såklart också till Gekås, som vanligt…

APRIL

Årskrönika 2017: April

I april så hade jag en tid på vårdcentralen för att ev få en remiss till Hudmottagningen för min akne som var utom kontroll, jag hade provat allt; inget socker, inga mjölkprodukter, mer vatten, receptfria produkter, antibiotika. Ja, listan kunde göras lång, som tur var fick jag min remiss.

MAJ

Årskrönika 2017: Maj

I maj hände något riktigt häftigt, jag blev nominerad till Årets Skönhetsskribent av Apoteket. Jag fick dessutom fara till Stockholm och gå på prisutdelnings-lunch på Grand Hotel med de andra nominerade, det var också där jag träffade Kicki Norman första gången.

JUNI

Årskrönika 2017: Juni

I slutet av juni flög jag upp till mamma och pappa i Haparanda, för er som inte har koll på var Haparanda ligger så kan jag tala om att det ligger vid den finska gränsen vid den finska staden Torneå.

JULI

Årskrönika 2017: Juli

På tal om Torneå finns det en stad som heter Övertorneå, där kan man stå vid Torneälv och beskåda denna utsikt. Jag och familjen var på utflykt och stannade till här.

AUGUSTI

Årskrönika 2017: Augusti

Jag var med i en tävling på KICKS instagram där man skulle berätta vad man lärt sig av Caroline Hirons, jag vann tävlingen och fick denna underbara produkt med hennes autograf på!

SEPTEMBER

På måndag börjar jag med Isotretinoin

I september fick jag börja med Isotretinoin och jag startade en serie här på bloggen som du kan läsa här om du vill, jag fick inte fullfölja min behandling då mitt blodsocker blev för högt. Men det finns en chans att jag kan få börja igen när sockret är stabiliserat.

OKTOBER

Årskrönika 2017: Oktober

Från september och fram till december handlade livet mest om Isotretinoin, här är från vecka 5 (borde det vara) där man började se en förändring i huden.

NOVEMBER

Årskrönika 2017: November

I november fick jag ett mail där jag fick erbjudandet om att vara med i juryn för Daisy Beauty Awards 2018. Även här fick jag en wake up call och insåg att jag nog lämnar ett litet avtryck i cyberrymden trots allt.

DECEMBER

Även i december får jag ett mail (det händer oftare än så ?)… denna gång en inbjudan till DB Expo 2018 i januari, jag sökte med ljus och lykta efter en kattvakt åt Luxx men hittade ingen. Jag kan inte gå på mässan, men det är så häftigt att ens få bli inbjuden! Denna månad fick jag också sluta med Isotretinoin pga högt blodsocker.

Följande info är en idé helt egenhändigt stulet av Molkan för det var en så bra sammanställning!

ÅRETS BÄSTA BLOGGINLÄGG

Dessa inlägg är de mest lästa under 2017, om du missat dem får du här en chans att läsa dem!

LITE STATISTIK

  • Det mest kommenterade inlägget var Isotretinoin – Vecka 5
  • Under september kom det mest trafik
  • Jag har skrivit 244 inlägg under 2017 (inkl. detta)

Jag vill tacka dig som läser bloggen, dig som kommenterar på inlägg och du som kanske följer mig på Instagram. Utan dig skulle jag nog inte lämna något avtryck i cyberrymden. Tack! ?

För 2018 lovar jag mig själv att inte hetsa över vikt och kost, att våga mer och att försöka lära mig att älska mig själv.

Gott nytt år!

0

2 Comments

 1. Emma P
  torsdag, 4 januari 2018 / 20:15

  Väldigt tråkigt att du inte kan komma på expot, hade varit jätteroligt att ses! Och så ledsamt med din katt Eragon, hemskt när man inte får behålla sina fyrfota vänner!

  • Jenny
   Författare
   lördag, 6 januari 2018 / 15:28

   Jo, jag blev så glad när jag fick inbjudan. Men det funkade inte med kattvakt :/ Hade varit kul att träffas! Det var tufft när Eragon fick somna in, det är det värsta med att ha fyrfota familjemedlemmar tror jag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?