Jenny testar: The Body Shop Almond Nail and Cuticle Oil

Ni som hade en adventskalender från The Body Shop i julas fick denna produkten i lucka 20 har jag för mig. Jag hade ingen kalender alls pga dålig planering så jag köpte Almond Nail and Cuticle Oil på Tradera faktiskt.

Jenny testar: The Body Shop Almond Nail And Cuticle Oil

The Body Shop Almond Nail and Cuticle Oil, 125 SEK

Jag har varit på jakt efter en nagelvårdspenna att ha i handväskan och i och med adventskalendern fick jag upp ögonen för Almond Nail and Cuticle Oil och bestämde mig för att köpa den och prova. Satt och slösurfade på Tradera och hittade den (när jag egentligen sökte efter The Body Shops Glitter Dust ?), köpte den på en gång och sen fick jag vänta ända tills jag var hemma i Falkenberg igen innan jag fick testa den.

Almond Nail and Cuticle Oil kommer i pennform och i locket har den en såndär gummipryl som man kan fixa nagelbanden med. Jag kommer inte på vad det heter just nu pga trött men du vet säkert vad jag menar. Den doftar precis som Almond-handkrämen och det tycker jag om! Jag tycker också om att den har en pensel så att man kan måla på oljan på nagel- och nagelband och därför kan man undvika att kladda ner fingertopparna om man vill. Ännu ett plus i kanten för att oljan verkar vara av det tjockare slaget och inte så rinnig. Tänk trögflytande!

Doften kommer från sötmandeloljan och stannar kvar på fingrarna en stund, jag klagar inte men är du doftkänslig kanske det kan vara ett problem. Bland ingredienserna finns Lanolin och det gör, om jag inte är ute och cyklar nu va, att denna produkt inte är vegansk. Men alla The Body Shops produkter är i alla fall cruelty free!

Förutom doften så blev naglar och nagelband återfuktade, det syntes. Jag använder också, men inte så ofta, gummiprylen på locket för att skjuta ner nagelbanden, den funkar bra. Oljan lämnade ingen klibbig yta på fingrarna utan jag kunde fortsätta att knappa på tangenterna efter att jag masserat in den, den sjönk in väldigt snabbt.

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Skin-Conditioning Agent), Lanolin (Emollient), Olea Europaea Fruit Oil (Emollient), Glycine Soja Oil (Emollient/Skin Conditioner), Triticum Vulgare Germ Oil (Emollient), Vitis Vinifera Seed Oil (Skin Conditioner), C10-30 Cholesterol/Lanosterol Esters (Skin Conditioning Agent), Cera Alba (Emulsifier/Emollient), Silica Silylate (Skin Conditioning Agent), Cocoyl Hydrolyzed Oat Protein (Skin Conditioning Agent), Tocopherol (Antioxidant), Parfum (Fragrance), Hydrolyzed Vegetable Protein (Skin Conditioning Agent), Carthamus Tinctorius Seed Oil (Occlusive, Skin Conditioning Agent), Aqua (Solvent/Diluent), Panthenol (Skin/Hair Conditioning Agent), Hexyl Cinnamal (Fragrance Ingredient), Equisetum Hiemale Extract (Natural Additive), Retinyl Palmitate (Skin Conditioning Agent), Tetrahexyldecyl Ascorbate (Antioxidant), 3-Hydroxybenzoic Acid (Skin Conditioning Agent), Linalool (Fragrance Ingredient), Hydroxycitronellal (Fragrance Ingredient), Limonene (Fragrance Ingredient), Coumarin (Fragrance Ingredient), Citric Acid (pH Adjuster.

  • 8/10
    Applicering - 8/10
  • 6.3/10
    Resultat - 6.3/10
  • 7.8/10
    Pris - 7.8/10
7.4/10

The Body Shop Almond Nail And Cuticle Oil

Vill du själv haffa Almond Nail and Cuticle Oil så kan du göra det hos The Body Shop, online och i butik.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?