Klairs Illuminating Supple Blemish Cream

Förra året lanserade Skincity K-beauty märket Klairs, jag har ett par produkter från märket då de är cruelty free och ett av mina senaste köp är BB-krämen Illuminating Supple Blemish Cream.

Klairs Illuminating Supple Blemish Cream

Klairs Illuminating Supple Blemish Cream, 329 SEK

Sen jag gick över till cruelty free kosmetika så har jag sökt efter en BB-kräm som kan ersätta min gamla favorit som jag inte tänker nämna. Och nu tror jag att jag hittat en ny favorit! Illuminating Supple Blemish Cream är lätt på huden och har bra täckning. Den har också SPF 40. I INCI hittar vi hyaluronsyra som bekant binder fukt, det lugnar och skyddar även huden.

Tyvärr kommer den bara i en nyans: ljus. Och passar därför inte alla hudtoner som inte är beige, jag hoppas att detta kanske ändras men in the meantime så kan du med en mörkare hy blanda i en av dina foundations för att få rätt nyans.

Klairs Illuminating Supple Blemish Cream

Min hy utan något smink, har bara dagkräm på på denna bilden. Jag har lite akneärr och vill täcka dem samtidigt som jag vill ha mer lyster i huden.

Klairs Illuminating Supple Blemish Cream

Såhär blev resultatet, jag har applicerat BB-krämen med en fuktad Beautyblender. Akneärren syns inte lika mycket, jag kunde också bygga upp täckningen lite utan att resultatet blev kakigt. BB-krämen håller för städning av klädkammare och för att springa upp och ner till källaren med säckar. Ja, alltså, den håller för en del svett.

All in all, en bra BB-kräm. Fast minuspoäng för de cykliska silikonerna och det urdåliga utbudet av nyanser.

INCI: Water, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Betaine, Cetyl Ethylhexanoate, Titanium Dioxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Niacinamide, Polysorbate 60, Dimethicone, Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone, Zinc Oxide, Yellow Oxide Of Iron, Isoamyl P-Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bentonite, Sodium Chloride, Silica, Red Oxide Of Iron, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Stearic Acid, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Chlorphenesin, Talc, Black Oxide Of Iron, Tocopheryl Acetate, Fragrance, Centella AsiaticaExtract, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Portulaca Oleracea Extract, Piper Methysticum Leaf/Root/Stem Extract, Allantoin, Adenosine, Sodium Ascorbyl Phosphate, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Hibiscus Esculentus Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Arctium Lappa Root Extract, Hibiscus Mutabilis Flower Extract, Corchorus Olitorius Leaf Extract

Klairs Illuminating Supple Blemish Cream finns att köpa hos Skincity och kostar där 329 SEK.
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?