Flash Crayons by Linda Hallberg: Rustic Kit

I julklapp önskade jag mig ett kit med Flash Crayons från Linda Hallberg Cosmetics. Kitet jag önskade mig var Rustic Kit och jag fick det också! Jag har än så länge bara swatchat pennorna, det ska bli kul att leka mer med dem!

Flash Crayons by Linda Hallberg: Rustic Kit

Jag har Core och Mood kitet sen innan, och nu har jag då Rustic kit också. Jag kommer nog köpa Midnight kit också för känslan av dessa pennor var underbar. De kändes krämiga när jag swatchade dem, de går att sudda ut en stund efter applicering, men sen sitter dom där dom sitter. Och det kan vara både bra och dåligt, mina swatches var svåra att få bort från armen, haha!

Flash Crayons by Linda Hallberg: Rustic KitFrån vänster: Levy Flash, Ory Flash, Spahr Flash, Whipple Flash och Zhao Flash

Rustic Kit och Midnight Kit innehåller båda 5 pennor och kostar 499 SEK (149 SEK/st). Finns att köpa på KICKS, i butik och online.
0

2 Kommentarer

 1. Malin H
  28 januari 2018 / 17:11

  Så fint med hjärtformade swatcher!
  Fick en Linda Hallberg penna i julklapp och älskar den, så jag är jättesugen på att köpa Midnight kittet nu!

  • Jenny
   Författare
   28 januari 2018 / 18:36

   Vad kul att du tyckte det 😀 Jag är också sugen på Midnight kittet, så fina pennor.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?