IsaDora Rock Base Nail Hardener & Ridge Filler

IsaDora Rock Base Nail Hardener & Ridge Filler

IsaDora Rock Base Nail Hardener & Ridge Filler, 109 SEK

En nyhet från IsaDora, som jag varit seg med att få upp på bloggen, är Rock Base Nail Hardener & Ridge Filler som är en fuktighetsgivande ridge filler som ljusar upp nageln och skyddar den. Rock Base kan användas som ett baslack men i instruktionerna står det att man även kan applicera två lager på en naken nagel och återapplicera varannan till var tredje dag. Och en gång i veckan ska det tas bort med IsaDoras Nail Polish Remover.

IsaDora Rock Base Nail Hardener & Ridge Filler

Jag ser fram emot att testa IsaDora Rock Base Nail Hardener & Ridge Filler, den finns i butik nu och kostar 109 SEK!
Loading Likes...

Kommentera

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.