Daisy Beauty Awards 2018

Daisy Beauty Awards 2018

I veckan kom det ett brev från Daisy Beauty med en inbjudan till Daisy Beauty Awards, i år sitter jag i juryn och har bedömt finalisterna i Årets Hårstyling. Jag avslöjar inget förrän vinnaren är korad! Jag vet ännu inte om jag har möjlighet att gå, nackdelar med att inte bo i Stockholm OCH att vara ensamstående med katt som behöver tillsyn. Att gå på galan skulle innebära en övernattning i Stockholm och då måste nog Luxx vara på pensionat.

Det hade varit så kul att gå och träffa alla de jag interagerar med på sociala medier, vars bloggar jag läser och gillar. Vi får se hur det blir, jag måste undersöka saken.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?