IDUN Minerals nagellacksnyheter: Swatches

Jag har nu swatchat de tre lacken som kom i PR paketet från IDUN, det är Turmalin, Kalksten och Obsidian. Alla lack var lätta att lacka med och jag upplevde att de täckte bra med ett lager, men jag lackade två för att jag brukar göra så.
IDUN Turmalin

IDUN Turmalin

Rosa med gröna skiftningar.

IDUN Kalksten

IDUN Kalksten

En guldsilvrig nyans.

IDUN Obsidian

IDUN Obsidian

Obsidians metallic finish syns ganska bra, lacket är djupt rött (Bordeaux) till färgen.


Min favorit blev nog Kalksten, fast jag trodde på Turmalin när jag såg lacken i flaskorna. Som sagt var alla lack lätta att lacka med, Obsidian var lite besvärlig att ta bort då naglarna blev lite röda trots baslack. Som baslack har jag använt CND Stickey och topplack Seche Vite. Turmalin, Kalksten och Obsidian kommer lanseras under februari på idunminerals.com, utvalda Apotek samt nätbutiker, kostar 95 SEK. IDUNs nagellack är veganska.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?