IDUN Minerals nagellacksnyheter

IDUN Minerals nagellacksnyheter

Bland IDUNs nyheter för februari 2018, där vi redan tittat på Perfect Eyebrows Tinted Brow Gel, finns också tre nagellack i metalliska nyanser. Dessa lack har tidigare lanserats i ett julkit julen 2017.

Vi har rosa Turmalin, guldsilvriga Kalksten och röda Obsidian. IDUNs nagellack har ingredienser av högsta kvalité och har en long-lasting formula som ger en strålande glans. Nagellacken är också 5-free och innebär att man tagit bort 5 hälsovådliga kemikalier, lacken är berikade med mineraler, vitaminer och mandelolja. Lacken lanseras i februari 2018 och kostar 95 SEK.

0
Följ:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?