Favoriter: Nudes

Jag postade en bild på Insta häromdagen på min läppstiftslåda och kom på att jag kan ju visa er ett par favoriter av dem. Tog bara med vanliga läppstift och inte några flytande eller några glans, det känns som att läppstift håller på att göra en comeback! Eller är det bara jag?
Ur samlingen: Läppstift

Fr v: Kat Von D – Magick, Urban Decay – Backtalk, Marc Jacobs – Roleplay, Urban Decay – 1993, Kat Von D – Lovecraft, Charlotte Tilbury – Bitch Perfect, Urban Decay – Criminal

Ni ser ju vilka typer av nyanser jag dras till, men faktiskt är jag ganska sugen på ett par av de mer crazy färgerna från Fenty Beautys Mattemoiselle läppstift, men det är ett helt annat inlägg. Fråga mig inte varför jag har så många nudes när jag mest burit svart hehe ? Nu kikar vi på nyanserna!

Swatches ur samlingen: Läppstift

Fr v: Kat Von D – Magick, Urban Decay – Backtalk, Marc Jacobs – Roleplay, Urban Decay – 1993, Kat Von D – Lovecraft, Charlotte Tilbury – Bitch Perfect, Urban Decay – Criminal

Kat Von D Magick

Kat Von D Studded Kiss Lipstick – Magick

Urban Decay Backtalk

Urban Decay Vice Lipstick – Backtalk

Marc Jacobs Roleplay

Marc Jacobs Le Marc Lipstick – Roleplay

Urban Decay 1993

Urban Decay Matte Revolution – 1993

Kat Von D Lovecraft

Kat Von D Studded Kiss Lipstick – Lovecraft

Charlotte Tilbury Bitch Perfect

Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G – Bitch Perfect

Urban Decay Criminal

Urban Decay Vice Lipstick – Criminal

Mina favoriter är Charlotte Tilbury – Bitch Perfect samt Kat Von D – Lovecraft (Magick tror jag är gammal, konsistensen var annorlunda än sist och den applicerades lite weird). Annars är samtliga läppstift pigmenterade och behagliga att bära! Kat Von D och Marc Jacobs finns att köpa på Sephora, i butik och online. Urban Decay finns hos KICKS och Charlotte Tilbury går att beställa hem från England.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?