MOTD: Half glitter

MOTD
Jag har köpt på mig lite nytt smink, bland annat ett (två faktiskt) Glitter Dust från The Body Shop. Har även två glitter på väg från Glisten Cosmetics.

I denna sminkning har jag använt ett Glitter Dust från The Body Shop i en guldig nyans på halva locket därav “half glitter“, jag ville ha glittret lite mer opakt, men jag blev nöjd ändå. Jag satt också vid sminkbordet där jag har en ny lampa, mer om den i ett annat inlägg.

MOTD: Half glitter

Funderade också på vad för sorts sminkningar du som läser vill se, jag känner mig inte så haj på smink faktiskt. Men jag tycker det är roligt och vill gärna lära mig mer. Och jag har ju en ny lampa vid sminkbordet, den var ett riktigt bra köp tycker jag! Ett inlägg om lampan jag nu har vid sminkbordet kommer imorgon!

BAS
BECCA First Light Priming Filter
Urban Decay All Nighter Liquid Foundation – 1.0
Urban Decay Color Correcting Fluid – Pink
Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer – Fair Neutral
Makiash Perfect Finish Loose Powder

KINDER
bareMinerals Invisible Bronze – Fair/Light
Illamasqua Powder Blusher – Lover
Linda Hallberg Cosmetics Metallic Mysteries Palette – Collision

MOTD: Half glitter

MOTD: Half glitter

ÖGONBRYN
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz  – Granite
Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo – Granite
IDUN Minerals Perfect Eyebrows Tinted Brow Gel – Dark

ÖGON
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion – Anti-age
Makeup Geek Eyeshadow Pan – Petal Pushers
The Body Shop Glitter Dust – Gold
Linda Hallberg Cosmetics Flash Crayon – Ory Flash
IsaDora Stretch Lash Mascara – Black

MOTD: Half glitter

LÄPPAR
Sara Happ The Lip Slip

Loading Likes...

1 kommentar

  1. Emma P
    onsdag, 7 februari 2018 / 17:00

    Fin sminkning! Det är nåt särskilt med glitter helt klart:)

    • onsdag, 7 februari 2018 / 17:13

      Ja, glitter var roligt! Och tack 🙂

Kommentera