Jenny testar: MyBeautyLight

Jag har testat en pryl, något som har med skönhet att göra. Nämligen en lampa som beskrivs som ”the perfect makeup light”. Den ser ut som ett lysrör och kan fästas med sugpropp på vilken spegel som helst. Jag har sökt efter en lösning för att kunna sitta vid mitt sminkbord och sminka mig och hoppas mycket på denna pryl.

MyBeautyLight

MyBeautyLight

MyBeautyLight är ett tyskt företag som har skapat en armatur som dom helt enkelt kallar för MyBeautyLight, den ser som sagt ut som ett lysrör som sitter i ett fäste med en/två sugpropp(ar). MyBeautyLight finns i olika temperaturer, till exempel så har den armatur jag köpt temperaturen 6500 Kelvin vilket motsvarar ett vitt dagsljus och ska passa för ”optimum product application, perfect contouring and blending, even for such close precise jobs like eyebrow shaping and daily care”.

MyBeautyLight

Det är denna temperatur som rekommenderas och MyBeautyLight tipsar om att speglar med inbyggda lampor brukar vara i temperaturen 6500 Kelvin. Själva armaturen kommer i en rosa box som känns stadig, under det svarta pappret finns en adapter och två sugproppar och en kort instruktionsbok som främst förklarar hur dimmern funkar.

MyBeautyLight

Jag köpte denna, To-Go Basic, för att jag ville testa den innan jag eventuellt commitar och köper en dyrare variant med andra funktioner och temperaturer på ljuset. När armaturen är på det högsta läget lyser den upp hela sovrummet, den går att dimmra om man vill. Jag valde också att sätta fast den med båda sugpropparna som kom med, på bild ser det ut som om bara en använts men det kändes ostabilt.

För att sminka sig var ljuset förvånansvärt bra! Det var bra att det går att dimmra ljuset för ibland kändes ljuset lite väl skarpt om ni förstår vad jag menar. Men det är toppen för detaljarbete, som t ex grooma ögonbrynen som det också föreslås att man kan göra. Det här är nog lösningen på mina ljus-problem vid sminkbordet då jag suttit där varje gång jag sminkat mig sen jag fick hem min MyBeautyLight!

MyBeautyLight går att köpa från MyBeautyLight.de och kostar 39,95 € vilket är runt 420 SEK.
0

2 Kommentarer

 1. 10 februari 2018 / 08:52

  Låter ju super. Ska verkligen överväga en sån här när plånboken tillåter.

  • Jenny
   Författare
   10 februari 2018 / 11:20

   Den är super! Fundera på det sen när plånboken tillåter, det tillkommer frakt på 10,90 € också.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?