MOTD: Illuminated

Detta blev en väldigt illuminated look tycker jag. Fångade den på bild medan jag höll på att testa Klairs Illuminating Supple Blemish Cream, en väldigt enkel sminkning men jag blev väldigt nöjd med den och därför hamnar den här på bloggen. Väldigt mycket glow och helt klart illuminated! Produktlista nedan…

Till denna sminkning har jag använt få, men bra, produkter. Varav hälften typ är nya för mig, t ex IsaDora produkterna. Stretch Lash får ett eget inlägg när jag testat den mer och har något mer att säga om den. Men första intrycket är bra!

MOTD: Illuminated

BAS
Klairs Illuminating Supple Blemish Cream – 40

KINDER
Illamasqua Powder Blusher – Lover

ÖGONBRYN
NYX Tinted Brow Mascara – Black

ÖGON
IsaDora Gloss Glacé – Crystal Glacé
IsaDora Stretch Lash Mascara – Black (vegansk)

LÄPPAR
Pixi Shea Butter Lip Balm – Ripe Raspberry

MOTD: Illuminated

Jag gillar looken av glowy hud tillsammans med glossy ögon och läppar. Och rouget Lover från Illamasqua är mitt favoritrouge för tillfället, jag väntar på att NABLA Kendra ska komma in i lager igen och då ska jag köpa det och testa. Ida har skrivit ett inlägg om sina favoritrouge och vi har typ samma bleka hud med varma undertoner som inte kan ha alla färger på rouge. Läs hennes inlägg här!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?