#Söndagsmasken: Lumene Lähde Hydration Recovery

#Söndagsmasken: Lumene Lähde Hydration Recovery

Lumene Hydration Recovery Oxygenating Gel Mask, 199 SEK

Förutom serumet Arctic Dew, som jag skrev om här, så har jag även testat en ansiktsmask ur Lumenes serie Lähde. Lähde betyder källvatten och alla produkter i serien är berikade med rent arktiskt källvatten och nordisk björksav som är sprängfylld med mineraler. Masken är intensivt återfuktande och ingredienserna hjälper till att förbättra hudens syreåtkomst, den gör huden slätare och främjar cellförnyelsen.

Masken kommer i en väl tilltagen plastburk på 150ml och själva masken är en tjock gelé som är väldigt dryg. Jag har använt den som rekommenderat; applicera, låt vara på i 5 – 10 minuter, skölj av. Men jag har också testat den som nattmask och för det ändamålet var den perfekt! Som ”vanlig” mask fick man effekt i form av återfuktad hud och lyster, men effekten blev mer intensiv när man sover med den. Jag har inte känt ett behov av att ha något ovanpå masken när jag använt den som nattmask utan jag har använt den efter mina serum.

#Söndagsmasken: Lumene Lähde Hydration Recovery
#Söndagsmasken: Lumene Lähde Hydration Recovery

Det enda som eventuellt kan vara negativt med masken är att den är tungt parfymerad, det stör inte mig men är du känslig för dofter så kan det vara värt att ha i åtanke vid köp.

Shoppar du veganskt så är detta en mask för dig då den är både cruelty-free och vegansk.

INCI: AQUA (WATER), PROPANEDIOL, BETULA ALBA (BIRCH) JUICE, GLYCERIN, METHYL GLUCETH-20, PHENOXYETHANOL, RUBUS CHAMAEMORUS (CLOUDBERRY) SEED EXTRACT, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ALLANTOIN, SODIUM HYDROXIDE, TREHALOSE, UREA, ERIOPHORUM SPISSUM FLOWER/STEM EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, COPPER GLUCONATE, MAGNESIUM ASPARTATE, ZINC GLUCONATE, PENTYLENE GLYCOL, SERINE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, ALGIN, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM PHOSPHATE, GLYCERYL POLYACRYLATE, PULLULAN, SODIUM HYALURONATE, SORBIC ACID, POTASSIUM PHOSPHATE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, CITRONELLOL, PARFUM (FRAGRANCE), (CI 42090) BLUE 1, (CI 60730) EXT. VIOLET 2.

 • 5.6/10
  Applicering - 5.6/10
 • 4.9/10
  Innehåll - 4.9/10
 • 6.3/10
  Känsla - 6.3/10
 • 6.1/10
  Mängd/pris - 6.1/10
 • 7.6/10
  Resultat - 7.6/10
6.1/10

Lumene Hydration Recovery Oxygenating Gel Mask

Om du själv vill shoppa Hydration Recovery Oxygenating Gel Mask så finns den bl a. hos KICKS och kostar 199 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?