Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer – Fenty Glow

Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer - Fenty Glow

Jag har börjat gå ifrån de matta flytande läppstiften och använt mer glossiga produkter, en av dem är Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer i nyansen Fenty Glow. Brukade inte tycka om gloss för de flesta var/är klibbiga och en klassiker är ju att håret fastnar.

Men Gloss Bomb är inte alls sån, den har en härligt mjuk formula som inte är ett uns klibbig på läpparna. Nyansen Fenty Glow är skapad för att vara en universal nude-nyans, ”alla nude-nyansers nude-nyans som ser bra ut på alla”.

Applikatorn är i XXL-storlek och känns behaglig på läpparna, Gloss Bomb innehåller sheasmör som berikar läpparna inifrån. Och läpparna ser fylliga och lena ut. Något jag gillade extra mycket är doften, den beskrivs som ”persiko-vaniljdoft” och ja, det stämmer bra.

Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer - Fenty Glow
Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer - Fenty Glow
Bara läppar
Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer - Fenty Glow
Fenty Beauty Gloss Bomb Lip Luminizer i nyansen Fenty Glow

Fenty Beauty kan köpas på Sephora, märket är cruelty-free och Gloss Bomb är även vegansk och kostar 195 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?