Deciem The Abnormal Beauty Company

Deciem The Abnormal Beauty Company

Deciem The Abnormal Beauty Company

Jag ville bara göra er uppmärksamma på Brandon Truaxes beteende i Deciems sociala kanaler, främst på Instagram, där han varit uppenbart rasistisk, varit oprofessionell och avslutat samarbeten via inlägg samt varit en regelrätt asshat.

Deciem The Abnormal Beauty Company

Detta är en screenshot som jag hittade i skonhetgrunka’s stories på Instagram (min kommentar längst ner). Jag ville skriva detta inlägg och berätta att jag inte tycker det är okej att bete sig såhär som Brandon Truaxe gjort, varpå jag inte kommer handla mer från Deciem. Kommer att använda upp det jag har kvar, men om det kommer synas på bloggen eller på Instagram får vi se.

Vill du ha mer backstory, läs dessa artiklar på Racked och The Cut (tack till Skin Witch som länkade artiklarna).
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?