Deciem The Abnormal Beauty Company

Beauty

Deciem The Abnormal Beauty Company

Deciem The Abnormal Beauty Company

Jag ville bara göra er uppmärksamma på att på grund av Brandon Truaxes beteende i Deciems sociala kanaler, främst på Instagram, där han varit uppenbart rasistisk, varit oprofessionell och avslutat samarbeten via inlägg samt varit en regelrätt asshat så kommer jag inte skriva mer om Deciem och dess dotterbolag, t ex The Ordinary.

Deciem The Abnormal Beauty Company

Detta är en screenshot som jag hittade i skonhetgrunka‘s stories på Instagram (min kommentar längst ner). Jag ville skriva detta inlägg och berätta att jag inte tycker det är okej att bete sig såhär som Brandon Truaxe gjort, varpå jag alltså inte kommer ge Deciem mer utrymme på bloggen eller på Instagram. Tidigare inlägg kommer ligga uppe, här, här och här.

Vill du ha mer backstory, läs dessa artiklar på Racked och The Cut (tack till Skin Witch som länkade artiklarna).
Loading Likes...

Kommentera