Jenny testar: Lumene Arctic Dew Quenching Aqua Serum

Lumene Arctic Dew Quenching Aqua Serum

Jag har köpt ett nytt serum, och där sa ni ”ännu ett?”, eller hur? ? Jo, jag kände att jag behövde prova detta serum, det kommer från det finska märket Lumene och är en del av deras Lähde (källvatten) serie. I serien finns även krämer, en mask och en mist. Jag har masken och misten också… men idag ska vi titta närmare på serumet; Arctic Dew Quenching Aqua Serum!


Lumene Arctic Dew Quenching Aqua Serum

Arctic Dew Quenching Aqua Serum, 229 SEK

Arctic Dew är ett intensivt återfuktande serum som ger ett friskt och ungdomligt utseende. Varje droppe innehåller en daglig dos rent och milt pH-vänligt källvatten som är berikat med rödalger från skandinaviska vatten som håller kvar fukten och stärker hudbarriären. Serumet innehåller även ekologisk nordisk björksav och hyaluronsyra för en effektiv och koncentrerad återfuktning. Den återfuktar ner till de djupaste skikten av överhuden och hjälper till att jämna ut fina linjer och rynkor.

Lumene Arctic Dew Quenching Aqua Serum

Serumet kommer i en 30ml blå glasflaska med pipett och jag tycker inte att det är särskilt vattnigt, det är mer som en lite tunnare gel. Jag har applicerat det i lite olika steg i min rutin för att hitta dess optimala plats. Just nu applicerar jag det som första serum, för när jag la det sist (och följde upp med Moisture Renewal Oil Booster från PC) så började produkterna att ”ball up”, ni vet när produkterna inte smälter samman utan bildar små korvar. Det brukar vara för att ingredienser i produkterna inte passar ihop.

Det känns skönt och svalkande på huden och lugnar även rodnader, jag har inte använt det nog länge för att se eventuella effekter på linjer och rynkor.

INCI: AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, BETULA ALBA (BIRCH) JUICE, GLYCERIN, ERIOPHORUM SPISSUM (NORDIC COTTONGRASS) FLOWER/STEM EXTRACT, PHENOXYETHANOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, XANTHAN GUM, BETAINE, TREHALOSE, UREA, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DISODIUM EDTA, CAPRYLYL GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, SERINE, COPPER GLUCONATE, MAGNESIUM ASPARTATE, ZINC GLUCONATE, SODIUM HYDROXIDE, PHENETHYL ALCOHOL, ALGIN, DISODIUM PHOSPHATE, GLYCERYL POLYACRYLATE, PULLULAN, SODIUM HYALURONATE, PSEUDOALTEROMONAS EXOPOLYSACCHARIDES, SODIUM CARRAGEENAN, POTASSIUM SORBATE, SODIUM SALICYLATE, CITRIC ACID, GLUCOSE, POTASSIUM PHOSPHATE, SORBIC ACID, MARIS SAL (SEA SALT), CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN) EXTRACT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, LIMONENE, LINALOOL, PARFUM (FRAGRANCE).

 • 5.6/10
  Applicering - 5.6/10
 • 7/10
  Känsla - 7/10
 • 5.6/10
  Mängd - 5.6/10
 • 6/10
  Pris - 6/10
 • 6.3/10
  Resultat - 6.3/10
6.1/10

Lumene Arctic Dew Quenching Aqua Serum

Lumene Arctic Dew Quenching Aqua Serum finns online och i butik bl a. hos Lyko där det kostar 229 SEK.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?