IsaDora Cream Supreme, Spring Fling & Rose Atelier

IsaDora Cream Supreme, Spring Fling & Rose Atelier

I IsaDoras vårkollektion Spring Atelier kom det 3 nya lack i Wonder Nail-serien som jag köpte, det är #577 Cream Supreme, #578 Spring Fling och #579 Rose Atelier. Jag har inte många lack från IsaDora men jag har gillat lacken jag provat, jag gillar att penseln är lite bredare, det gör det enklare för mig med darriga händer att lacka.

IsaDora Cream Supreme, Spring Fling & Rose Atelier

IsaDora #577 Cream Supreme

Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva färgen på detta lack, lite mauve men mer brunt men på samma gång med lila toner.

IsaDora Cream Supreme, Spring Fling & Rose Atelier

IsaDora #578 Spring Fling

Det här lacket var svårt att fånga färgen på, det är inte alls så orange som det ser ut på bilden. Det drar lite mer mot laxrosa än orange.

IsaDora Cream Supreme, Spring Fling & Rose Atelier

IsaDora #579 Rose Atelier

Rose Atelier är en nedtonad rosa nyans, väldigt fin färg tycker jag.


Jag har inte valt en favorit av lacken för jag gillade dem alla. De var alla lätta att lacka med och jag har använt CND Stickey som baslack och Seche Vite som topplack. Mina naglar är inte i så bra skick just nu, ska faktiskt till Vårdcentralen ang det nästa vecka, men nagellack är ändå roligt. Superfina färger från IsaDora!

IsaDora Spring Atelier kollektionen finns i butik nu, lacken kostar 79 SEK/st och finns här, här och här.
0

2 Kommentarer

 1. Emma P
  25 februari 2018 / 17:54

  De ser fina ut alla tre tycker jag!

  • Jenny
   Författare
   26 februari 2018 / 10:25

   Det är dom! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?