The Body Shop White Musk L’Eau

Efter att ha gjort mig av med 90% av min parfymsamling (pga märkena testar på djur) så har jag sakta men säkert börjat köpa parfymer igen, White Musk L’Eau har stått på önskelistan ett tag och nu har jag köpt den. Nästa parfymköp kommer komma från Byredo… ?

The Body Shop White Musk L'Eau

The Body Shop White Musk L’Eau, 375 SEK/60ml

White Musk L’Eau har en föregångare, och gillade du den ”är den nya White Musk L’Eau din nya veganska favorit” tydligen. Den har fått en vårfräschör och har sötats med noter av päron som passar bra tillsammans med den blommigablandningen av liljekonvalj, jasmin och rosenessens.

Det är en EdT (eau de toilette, en lättare variant av parfym som ibland kan ha lite sämre hållbarhet) och kommer i en genomskinlig flakong i glas så att man ser den ljust gröna parfymen. Jag tycker att flaskan är riktigt snygg, den är clean och klassisk. Korken, som är i plast, är inget negativt utan bidrar till helhetsintrycket.

På huden, min hud i alla fall, känner man mycket av de blommiga noterna; iris, liljekonvalj, jasmin och ros, och i bakgrunden finns det söta från päron och citrus. Den har också bra hållbarhet och kändes på huden även efter en natt vilket jag personligen tycker är ovanligt för en EdT.

White Musk L’Eau blev en klar favorit från första sniffet, och passar bra nu till vår och sommar tycker jag.

Vill du köpa en flarra finns den i 30ml, 60ml och 100ml och kostar från 275 SEK, finns i The Body Shops butiker och online.
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?