Jenny testar: SigMagic™ Scrub Solid Makeup Brush Cleanser

Tvätta borstar är ju roligt, eller hur? Speciellt om man har många och har använt alla under loppet av en vecka eller två. Nu har jag under 100 borstar, men borsttvätt är ändå så förbannat tråkigt. Jag hoppas att SigMagic™ Scrub Solid Makeup Brush Cleanser kommer underlätta borsttvättningen!

Jenny testar: SigMagic™ Scrub Solid Makeup Brush Cleanser

SigMagic™ Scrub Solid Makeup Brush Cleanser

SigMagic™ Scrub är en 2-i-1 pryl som ska underlätta borsttvätt, det är en solid tvål kan man nog säga i en förpackning som har sugproppar på baksidan så att man ska kunna sätta fast den i handfatet. SigMagic™ Scrub är designad med Sigmas prisbelönta Sigma Spa teknologi, rengöringen är 100% naturlig och består av kokosolja samt en certifierad formula av palmolja som smälter bort sminket från borsten och dödar även bakterier.

Jenny testar: SigMagic™ Scrub Solid Makeup Brush Cleanser
Jenny testar: SigMagic™ Scrub Solid Makeup Brush Cleanser

Såhär ser det ut när man lyft på locket, jag hittade inget smidigt sätt att ta bort locket utan man fick hålla lite i sugpropparna på baksidan och samtidigt lyfta på locket. När man lyft locket (hur många gånger kan jag säga lock i en mening?) ser man själva tvålen samt rosa piggar som sticker upp ur den, det är den patenterade silikon texturen som rengör borstarna på djupet.

Den antimikrobiella formulan förhindrar att bakterier bildas upp till två veckor efter användning av SigMagic™ Scrub.

Användning: Fäst SigMagic™ Scrub Solid Makeup Brush Cleanser i handfatet med hjälp av sugpropparna, blöt din borste och snurra den sen i tvålen för att bygga upp ett lödder. Skölj noga med varmt vatten, repetera efter behov.

Jenny testar: SigMagic™ Scrub Solid Makeup Brush Cleanser

Det jag märkte medan jag testade SigMagic™ Scrub Solid Makeup Brush Cleanser var att den ska inte fästas på sidorna av handfatet, om du inte har ett handfat med raka sidor istället för böjda sidor. Den fäste inte lika lätt på sidorna som under kranen t ex där det är en platt yta.

Och det är ingen, tyckte jag i alla fall, hands-free upplevelse. Jag ville gärna krama ur tvålen, och senare vattnet, ur borsten med handen, eller jag tyckte att det behövdes för all tvål sköljdes inte ur. Jag testade på två, tre borstar som jag visste var lite smutsiga. Real Techniques borsten i videon hade fläckar av rouge, dessa försvann. Jag testade också en Sigma borste vars vita hår blivit färgade blå av den sprayen jag använder för att spot clean mina borstar, jag hoppades att dessa skulle försvinna, men nej.

Jag tyckte SigMagic™ Scrub Solid Makeup Brush Cleanser var en fiffig grej, jag kommer använda den när det är dags för en djupare rengöring av mina borstar.

 • 6.2/10
  Effekt - 6.2/10
 • 7.4/10
  Pris - 7.4/10
6.8/10

SigMagic™ Scrub Solid Makeup Brush Cleanser

SigMagic™ Scrub Solid Makeup Brush Cleanser finns att köpa hos Sigma Beauty och kostar $19.00 + frakt, samt tull och moms.

0

2 Kommentarer

 1. Emma P
  4 mars 2018 / 16:14

  Intressant men det är nog inget jag kommer skaffa. Tack för recensionen!

  • Jenny
   Författare
   4 mars 2018 / 16:19

   Allt faller ju inte alla i smaken 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?