The Body Shop Lip Juicers

När The Body Shop hade 3 för 2 på hudvård så passade jag på att köpa ett par stycken av deras nya läppbalsam Lip Juicers, jag valde dofterna Kiwi + grönkål + vattenmelon, kokos + morot + passionsfrukt och jordgubbe + granatäpple + aloe vera.

The Body Shop Lip Juicers

The Body Shop Lip Juicers

De fem nya läppbalsamen är inspirerade av näringsrika supersmoothies. Blandningarna av dofter är lite oväntade, morot t ex? Men det funkar! Det finns allt från fruktiga acaibär och blåbär till kiwi och grönkål. Alla läppbalsam har sheasmör från Ghana som ingrediens, och sheasmöret har anskaffats hållbart sen 1994 genom Community Trade med Tungteiya Women’s Shea Butter Association. Förutom sheasmör hittar vi marulaolja och olivolja.

Alla de fem nya läppbalsamen är 100% veganska.

The Body Shop Lip Juicers

Fyra av de fem läppbalsamen har färg, den gröna däremot är genomskinlig på läpparna. Ovan fr vänster ser vi kiwi + grönkål + vattenmelon (genomskinlig), kokos + morot + passionsfrukt och sist jordgubb + granatäpple + aloe vera.

Formen på läppbalsamen är bra, så länge man har konformen. Men jag kan tänka mig att om dessa blir en favorit, och spetsen nöts ner så kan det lättare bli en lite slarvig applikation på läpparna och har man då ett läppbalsam med färg i så blir resultatet blurry. Läppbalsamen känns sköna på läpparna, varken kletiga eller torra. De känns, och är, matta.

På det hela taget en bra produkt att ha lite överallt för läppsmörjsbehov. Dofterna är väldigt härliga, och min favorit är nog den gröna med kiwi + grönkål + vattenmelon.

Vill du själv köpa Lip Juicers finns de hos The Body Shop, i butik och online, och kostar 85 SEK.
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?