NOTD: China Glaze – The Heat is On

NOTD: China Glaze - The Heat is On

China Glaze – The Heat is On

The Heat is On är ett tomatrött jelly lack som var lätt att lacka med, trots att China Glaze har en smal pensel som jag inte tycker om sådär vidare värst. IsaDora t ex har en bredare pensel som jag tycker är mycket bekvämare att lacka med än en smal. MEN. Jag tyckte att det var lätt att lacka med och jag tror det berodde delvis på penseln som var enkel att manövrera och se till att man inte kommer för nära nagelbandet.

Jag lackade en onsdag och först efter fem dagar chippade det lite på en nagel, jag använde CND Stickey som baslack och Seche Vite som topplack. Det behövdes två lager för ett opakt resultat.

China Glaze – The Heat is On finns att köpa bl a. hos Lyko och kostar 98 SEK per lack.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?