Fenty Beauty Mattemoiselle: Midnight Wasabi & Ya Dig

Fenty Beauty Mattemoiselle: Midnight Wasabi & Ya Dig

Fenty Beauty Mattemoiselle: Midnight Wasabi & Ya Dig?!

För flera veckor sedan köpte jag två Mattemoiselle läppstift från Fenty Beauty, jag valde nyanserna Midnight Wasabi och Ya Dig som är en skogsgrön och en lavendelblå nyans. Mattemoiselle kommer i en liten och smal rosegulds, skulle jag säga, hylsa. Förpackningen känns tyvärr lite flimsy och lite för lätt, jag gillar saker med tyngd. Läppstiften är dock väldigt bra och förpackningen påverkar inte upplevelsen nämnvärt.

Fenty Beauty Mattemoiselle: Midnight Wasabi & Ya Dig

Läppstiften kommer i en regnbåge av 14 nyanser som ska passa alla humör och hudtoner. Jag upplever Mattemoiselle som krämiga och inte obehagligt matta. De känns sköna på läpparna och beter sig som vanliga läppstift gör, de försvinner när man äter och/eller dricker t ex. De är otroligt pigmenterade och oavsett om du vill ha den perfekta röda nyansen, ett nude till vardagen eller ett mer färgfullt läppstift så kommer du nog hitta det bland Fenty Beauty Mattemoiselle läppstiften.

Fenty Beauty Mattemoiselle: Midnight Wasabi & Ya Dig
Fenty Beauty Mattemoiselle Lipstick – Midnight Wasabi
Fenty Beauty Mattemoiselle: Midnight Wasabi & Ya Dig
Fenty Beauty Mattemoiselle Lipstick – Ya Dig?!

Jag tycker att läppstiften var lätta att applicera, dels på grund av den smala formen men också på grund av formulan. Den är som sagt inte obehagligt matt utan mer krämig och glider på lätt och jag tycker inte det behövdes mycket clean up efteråt. Min underläpp är ojämn vilket gör det lite svårare att få till en snygg och crisp linje, men det är inget som har med läppstiftet att göra.

Fenty Beauty säljs exklusivt hos Sephora här i Sverige och 1st Mattemoiselle läppstift kostar 195 SEK. Fenty testar inte på djur och Mattemoiselle läppstiften är alla veganska.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?