NOTD: Zoya – Rue

NOTD: Zoya - Rue

NOTD: Zoya – Rue

Jag shoppade mitt stash i jakt på just en sånhär färg, jag ville ha något nudeigt som kunde ersätta ett lack från Essie som jag tyckte om. Zoya har också en smal jäkla pensel som är lite svår att måla med, den är också rakt skuren och jag vill gärna ha en lite rundad pensel för att få till en snygg linje vid nagelbandet. Men det var ett bra lack, det krävdes två lager (eller ja, jag gör två lager av allt per automatik) för att få full täckning.

Sen har jag använt CND Stickey som bas, som nu börjar ta slut, och Seche Vite som topp. Jag söker efter ett annat bas- och topplack och funderade på Kur by Londontown, deras Nail Hardener Base Coat och Gel Genius Top Coat. Har du erfarenhet av Kur? Var det bra lack?

Zoya är cruelty-free och veganskt.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?