Svar på blodprov från Hudmottagningen

Har fått svar på blodprov från Hudmottagningen. I tre månader har jag en gång i månaden tagit blodprov som min läkare på Hudmottagningen ville ha, levervärde, leverfetter samt urinprov. Nu har jag fått hem ett brev med ett glädjande besked!

Svar på blodprov från Hudmottagningen

Levervärdet och leverfetter är nu normaliserade, tidigare har jag och läkaren pratat lite löst om om jag ska börja med Isotretinoin igen. I brevet jag fick så var det ingen planering framåt och det har vi inte pratat om så jag skickade ett meddelande till dem via 1177.se och frågade.

Fick ett ganska snorkigt svar tillbaka att ”som sagt så…”, men det är ingen som har gett mig den informationen jag fick i det meddelandet. Nåja, jag visste att diabetesen måste vara under kontroll (det är den) samt att levervärde och leverfetter ska vara normaliserade igen innan det blir tal om att börja igen. Men även hur huden ser ut för tillfället spelar roll, jag fick ju väldigt bra resultat och det är först nu som min hud bestämt sig för att bli lite oljig i t-zonen och jag har små finnar i pannan. Not to happy about that, men vad ska man göra.

Det är nog inte aktuellt i nuläget att börja med Isotretinoin igen, men när/om aknen kommer tillbaka så kan det bli det.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?