OOTD #22

OOTD #18

Topp: H&M+ / Jeans: Missguided / Hatt: H&M / Skor: Dr Martens / Septum clicker: Crazy Factory / Nagellack: China Glaze / Läppsift: Anastasia Beverly Hills – Midnight / Halsband: Minoux Jewelry

OOTD #18 är vad jag varit klädd i de senaste dagarna, med variation på nederdelen – inte alltid bekvämt med jeans. Har inte något planerat idag så jag ska bara gå till ICA och hämta ett paket från Åhléns med lite Londontown produkter jag beställt. Jag postade en bild på sminket jag hade till denna look, jag matchade det till nagellacket. Såg att Spindelsven också gjort en look med gula ögon och svarta läppar, produktlistan till looken jag gjorde kommer upp den 26/3 men jag bjuder på en bild här nere för dig som inte följer mig på Insta, min Insta är @jennyelisabeth.se om du vill kolla in den.

OOTD #18

0
Följ:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?