Är Skinfood cruelty-free?

I ett pressutskick fick jag två produkter från märket Skinfood, detta var efter jag låtit PR-byrån veta att jag endast använder cruelty free produkter, så jag antog att dom var ok. Men efter att ha använt en av produkterna och Googlat för att undersöka så fick jag bara fram förvirrande svar. Så jag mailade Skinfood, här är deras svar.

Är Skinfood cruelty free?

Alltså är Skinfood inte ett cruelty-free märke då deras produkter säljs i Kina, på ett sätt är jag nöjd med svaret jag fick – de försökte inte mörka Kinas lagar. Men slutklämmen var lite som “men vi gör det inte, tyck om oss, köp våra produkter!!“.

Vad tycker du om Skinfoods svar?
Loading Likes...

1 kommentar

 1. Emma P
  torsdag, 15 mars 2018 / 19:00

  Ja det där är väl ett ganska vanligt svar. Tråkigt men jag förstår till viss del märken att de inte vill avstå från den kinesiska marknaden. Förstår dock inte på nåt sätt deras regler, så konstiga!

  • Jenny
   Författare
   fredag, 16 mars 2018 / 11:15

   Jo, det är det nog. Förstår också att man inte vill avstå från den marknaden ur den synpunkten att det är en stor marknad. Men deras lagar borde ju få fler att avstå kunde man ju hoppas.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.