Födelsedagsshoppa: Vad köpte jag?

Födelsedagsshoppa är något av det roligaste som finns, och om det finns en dag då man kan unna sig lite så är det väl på sin födelsedag? Jag unnade mig ganska rejält i år #treatyoself
Födelsedagsshoppa: Vad köpte jag?

I år köpte jag: Åhléns Makeuphanddukar 5-pack x 2, Linda Hallberg Cosmetics Enchanted Secrets Palette (vegansk), NABLA Dreamy Eyeshadow Palette (vegansk), Byredo Mojave Ghost, Sweed Gabbi Lashes och Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G Lipstick i nyansen Love Bite.

Födelsedagsshoppa: Vad köpte jag?

Jag köpte också ett par örhängen från KathyRossJewelry på Etsy, de har formen som ett avlångt C och överdelen går in i örat och underdelen går runt örsnibben. Väldigt snygga tycker jag, de var lite jobbiga att ta på dock… men det var nog mest mina naglar som var i vägen.

Jag ser fram emot att använda paletterna, gärna tillsammans också. Och läppstiftet köpte jag för att det skulle vara en dupe för ett NARS läppstift som jag brukade tycka om, ville ha något knalligt rött. Mojave Ghost har redan fått ett inlägg, du kan läsa det här. Och i år har jag bestämt mig för att jag ska lära mig använda lösfrallor, därav mitt köp av Gabbi. Har du testat någon av dessa produkter?

0

4 Kommentarer

 1. 14 mars 2018 / 10:41

  Varför censurerar du ”Essie” och ”Nars”? Ser bara knepigt ut :S Jag förstår din crueltyfreeståndpunkt men det ser bara konstigt ut när du censurerar märkenas namn….

  • Jenny
   Författare
   14 mars 2018 / 10:44

   Jag vet inte riktigt vad jag tänkte faktiskt, men iom min crueltyfreeståndpunkt så tänkte jag att jag inte vill lyfta fram de märkena. Men du har en bra poäng, kommer redigera inlägget vid tillfälle.

 2. Emma P
  15 mars 2018 / 19:04

  Grattis i efterskott! Så många fina presenter du köpte till dig själv:)

  • Jenny
   Författare
   16 mars 2018 / 11:14

   Tack! 🙂 Jo, jag unnade mig själv saker jag längtat efter.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?