#Söndagsmasken: KICKS Detox Clearing Mud Mask

#Söndagsmasken: KICKS Detox Clearing Mud Mask

KICKS Detox Clearing Mud Mask, 49 SEK

En djuprengörande lermask som löser upp orenheter samt absorberar överflödig talg. Huden ska kännas klarare och fräschare samtidigt som cellförnyelsen stimuleras. Masken doftar… något. Lite sött och fruktigt, en trevlig men onödig touch tycker jag.

Masken ska passa alla hudtyper, och det får man ta med en nypa salt, har du en problemhud (speciellt om du är väldigt torr och känslig) kanske masken inte passar dig, men min lite oljiga och acne prone hud gillade masken…

#Söndagsmasken: KICKS Detox Clearing Mud Mask
#Söndagsmasken: KICKS Detox Clearing Mud Mask

Masken är ljus till färgen, känns krämig och var lätt att applicera. Den har även en doft som bäst kan beskrivas som bärig.

Enligt rekommendationerna ska man applicera den över hela ansiktet, undvika ögonpartiet, och lämna den att torka i 10 minuter och sen sköljas bort med ljummet vatten. Jag valde att applicera den där min hud är som mest oljig. Jag tyckte masken var lite bökig att skölja av, men jag kan ha tagit för mycket i vissa partier.

Men trots att min hud gillade masken så saknar masken det där lilla extra… den är helt enkelt lagom. Och om det är bra eller dåligt får du nog avgöra själv.

INCI: AQUA, DIATOMACEOUS EARTH, DICAPRYLYL ETHER, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, SALICYLIC ACID, DICAPRYLYL CARBONATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, PARFUM, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, CI 77891, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYDROXIDE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, XANTHAN GUM, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, LIMONENE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SQUALANE, POLYSORBATE 60.

 • 6/10
  Applicering - 6/10
 • 6.9/10
  Konsistens - 6.9/10
 • 5.7/10
  Pris - 5.7/10
 • 4.2/10
  Resultat - 4.2/10
5.7/10

KICKS Detox Clearing Mud Mask

Så vill du ha en lermask som är lagom, och vegansk, kan du köpa Detox Clearing Mud Mask för 49 SEK hos KICKS, i butik och online.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?