#Söndagsmasken: Aesop Parsley Seed Cleansing Masque

Denna vecka har jag maskat med en gammal favorit, nämligen Aesop Parsley Seed Cleansing Masque. En lermask som verkar djuprengörande och har en mjuk och snudd på oljig formula.

#Söndagsmasken: Aesop Parsley Seed Cleansing Masque

Aesop Parsley Seed Cleansing Masque

Parsley Seed Cleansing Masque är en härlig mask, den doftar av örtig lavendel och känns mjuk på huden vid applikation. Den är djuprengörande och verkar uppfräschande för de flesta hudtyper. Den innehåller förstklassiga leror och växter som kombinerats för att få bort orenheter och gör huden klar och uppfräschad, extrakt från persiljefrön aktiverar antioxidanter medan botaniska ingredienser rengör och återupplivar.

#Söndagsmasken: Aesop Parsley Seed Cleansing Masque

Ur tuben kommer en mjuk och lite oljig lera som doftar örtig lavendel, effekten ska vara ”rengjord på djupet, mjuk, uppfriskad”. På huden känns den len och efter en stund torkar den och blir ljusare, enligt instruktionerna ska man applicera ett tunt lager på rengjord och torr hud, låt masken verka i 10 – 15 minuter och sedan ska den sköljas bort med kallt vatten. Följ upp med toner och kräm.

#Söndagsmasken: Aesop Parsley Seed Cleansing Masque

Efter att jag sköljt av masken känns huden mycket riktigt mjuk och känns uppfriskad, jag har använt den 2 – 3 gånger denna vecka och fortsätter jag med det kan jag tänka mig att man ser en större förändring i t ex blackheads för jag tycker min näsa ser bättre ut gång på gång.

Parsley Seed Cleansing Masque innehåller bland annat aloe vera som gör att huden inte känns stram medan nypon- och persiljefröextrakten ger huden en stor dos antioxidanter för att fräscha upp huden. Den balanserade min oljiga hud och huden var inte blank efteråt utan hade lite glow.

INCI: Water (Aqua), Kaolin Bentonite, Aloe Barbedensis Leaf Juice, Alcohol Denat., Glycerin, Lavendula Angustifolia (Lavender) Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Rosa Canina Fruit Oil. Phenoxyethanol, Linalool, Ormenis Multicaulis Oil, d-Limonene, Carum Petroselinum (Parsley) Seed Oil, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

  • 5.9/10
    Applicering - 5.9/10
  • 6.3/10
    Konsistens - 6.3/10
  • 7.2/10
    Resultat - 7.2/10
6.5/10

Aesop Parsley Seed Facial Cleansing Masque

Aesop Parsley Seed Cleansing Masque finns att köpa hos bl a. CultBeauty och kostar £30.00.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?