6 favoriter från mars 2018

Idag ska jag dela med mig av 6 favoriter jag haft under mars 2018, har redan delat med mig av dem på Instagram så du kanske sett dem där. Här kommer i alla fall 6 favoriter från mars 2018!
6 favoriter från mars

BECCA First Light Priming Filter: Denna primer ljusar upp huden och fungerar som en väckarklocka för huden, huden blir uppfräschad och får en jämn ton. Funkar bra på min lite oljiga hud och sminket sitter på plats!

First Light Priming Filter finns att köpa på Sephora, 350 SEK.

Real Techniques Brush Crush 302 & 303: Jag köpte 4 av de 6 Brush Crush borstarna och dessa två har blivit mina favoriter. Det är contour och blush borstarna. Dom plockar upp produkt enkelt och blendar ut det fint, det är väldigt enkelt att blenda med dem och resultatet blir inte fläckigt.

Brush Crush 302 Blush och Brush Crush 303 Contour finns att köpa hos bl a Bangerhead, 134 SEK (ord 149 SEK). Real Techniques borstar är veganska.

IsaDora Stretch Lash Mascara: Den här mascaran har varit min favorit och min go-to sen jag köpte den och hittade rätt läge på borsten. Den är så smart just pga borsten som man kan vrida för att få önskat resultat, formulan är bra och svart. Läs mitt inlägg om Stretch Lash Mascara här.

Stretch Lash Mascara finns att köpa online och i butik, t ex hos Bangerhead, 179 SEK. Vegansk.

IDUN Minerals Perfect Eyebrows Tinted Brow Gel: Sen jag slutade använda produkter som är testade på djur så har jag sökt efter ett alternativ till Benefit Gimme Brow som är en bryngel med fibrer. Perfect Eyebrows från IDUN Minerals är just det, en bryngel med fibrer. Brynen ser fylliga och fluffiga ut och jag har använt den varje gång jag sminkat mig. Den kommer i tre nyanser: Light, Medium och Dark.

Perfect Eyebrows Brow Gel finns att köpa hos IDUN Minerals, 179 SEK. Vegansk.

The Body Shop Drops of Glow: Något jag börjat gilla mer och mer är en wet look highlighter, och det är precis hur man kan beskriva Drops of Glow från The Body Shop. Den funkar bra på bar hud, på sminkad hud och till och med på lätt pudrad hud – men för mycket puder på huden funkar inte. Jag använder den oftast på bar hud och när jag inte använt puder, applicerar med fingrar eller en Beauyblender.

Drops of Glow finns att köpa i butik och online hos The Body Shop, även hos Åhléns, 195 SEK. Vegansk.

NABLA Blossom Blush Nectarine & Kendra: NABLA Blossom Blush är lätt pigmenterade och blendar ut enkelt. Mina favoriter är Nectarine och Kendra. Nectarine är nästan helt matt och drar mot persikorosa i färgen, Kendra är också nästan matt men är mer rödrosa med lite lite mauve inblandat. Kendra funkar till varma och kalla looker, och Nectarine ser jag för mig blir nog fin nu i våren till lite koralliga läppar och nakna ögon.

Blossom Blush kan du köpa hos Brallis, 99 SEK – 119 SEK. Vegansk.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?