#Söndagsmasken: Indy Beauty Clear Skin Mud Boosting Facial Mask

Denna vecka har jag satt Clear Skin Mud Boosting Facial Mask från Indy Beauty på prov. Kort och gott är det en mild lermask med godisdoft som ska absorbera orenheter från huden, perfekt nu när jag börjat få finnar och oljig hud igen!
#Söndagsmasken: Indy Beauty Clear Skin Mud Boosting Facial Mask

Indy Beauty Clear Skin Mud Boosting Facial Mask, 169 SEK

Denna lermask innehåller bland annat aktivt kol, leror, salicylsyra samt extrakt från två olika blommor. Extrakt från näckros ger en sammandragande, återfuktande och uppfräschande effekt medan extraktet från den vita pionen ger lyster och jämnar ut hudtonen. Lerorna är djuprengörande och salicylsyra (BHA) exfolierar huden och rengör porerna. Resultatet ska vara en mjuk och len hud med glow.

#Söndagsmasken: Indy Beauty Clear Skin Mud Boosting Facial Mask

Clear Skin Mud Boosting Facial Mask är helt vegansk, precis som hela sortimentet från Indy Beauty. Masken doftar godis, närmare bestämt kiwi och melon. Jag tycker doften är för sötsliskig, men det hela vägs upp av att det är en bra mask. Den är mild och sticker inte i huden under verkningstiden, jag ser skillnad på mina porer efter användning och det syns också på näsan att den dragit ut lite skit.

Masken ska appliceras på ren och torr hud och den ska arbeta i 5 minuter, jag har låtit den vara på längre än 5 minuter och ser inga negativa effekter av det, huden känns inte torr och stram efteråt utan känns len och lite återfuktad. Jag ser inte så mycket glow utan min hud blir mer matt med en jämn hudton.

INCI: Aqua, Perlite, Glycerin, Charcoal Powder, Diatomaceous Earth, Glyceryl Stearate SE, Titanium Dioxide, Olive Oil PEG-7 Esters, Prunus Armeniaca Kernel Oil (Apricot Kernel Oil), Olea Europaea Fruit Oil (Olive oil), Magnesium Aluminum Silicate, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Nymphaea Alba Flower Extract, Cetearyl Alcohol, PEG-20 Stearate, Salicylic Acid, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydroxyethylcellulose, Parfum.

  • 6.7/10
    Applicering - 6.7/10
  • 5.4/10
    Känsla - 5.4/10
  • 6.8/10
    Resultat - 6.8/10
6.3/10

Indy Beauty Clear Skin Mud Boosting Facial Mask

Indy Beauty Clear Skin Mud Boosting Facial Mask är cruelty-free och vegansk och finns att köpa hos utvalda Apotek och hos t ex. Lyko och kostar 169 SEK för 100ml.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?