Brev från Hudmottagningen

Jag har fått ett brev från Hudmottagningen med lite… ska vi kalla det ”instruktioner” för hur vi ska göra framöver. Vill jag börja med Isotretinoin igen om jag fick det?

Brev från Hudmottagningen

I brevet stod det att jag ska ta nya prover, blod- och urinprov, vecka 15. Och jag har fått en telefontid inbokad till den 19/3 med dr Lejding som är min läkare på Hudmottagningen. Till telefontiden vill dom även ha en aktuell vikt… vilket får mig att tro att det kanske är på tapeten att jag ska få börja med Isotretinoin igen, för vikten behöver dom för att räkna ut dosen… varför ska dom annars ha min vikt?

De senaste veckorna har jag fått små finnar lite överallt, speciellt vid tinningarna, på kinderna, käken och hakan. Det är absolut inte i närheten av hur det var för ett år sen, jag har inga cystor under huden för tillfället. Men huden är oljigare och porerna på kinderna ser större ut.

Brev från HudmottagningenTlll vänster: december 2016 / Till höger: december 2017

Jag har inte bestämt mig för om jag vill börja med Isotretinoin igen eller ej, det känns som om det är ett beslut jag får ta i stunden typ, jag vet ju än inte vad telefontiden med dr Lejding är till för. Och det är ett par faktorer som ska tas i beaktande. Vill jag gå igenom alla biverkningar igen? Å ena sidan och å andra sidan… om jag kunde fullfölja en kur kanske aknen försvinner helt – eller så kommer den tillbaka, man vet inte förrän man provat.

Nä, jag har inte bestämt mig för hur jag vill göra än.

0

2 Kommentarer

 1. 2 april 2018 / 13:16

  Jag kan förstå att det är ett svårt val. Hoppas att det du väljer blir bra i slutändan 🙂

  • Jenny
   Författare
   2 april 2018 / 13:19

   Det är svårt, men det blir nog bra hur det än blir 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?