NOTD: China Glaze – Werk it Honey!

NOTD: China Glaze - Werk it Honey!

NOTD: China Glaze – Werk it Honey!

Werk it Honey! kommer från China Glazes vårkollektion för 2018, kollektionen heter Chic Physique och innehåller 12 lack, jag drogs till Werk it Honey! för att jag söker ett gult lack då jag inte vill använda mitt favoritlack från OPI pga ej cruelty free.

Werk it Honey! behövde två lager för att jämna ut streakiness och nå full täckning, det var inga problem med formulan – annars kan ju gula lack (tycker jag) vara besvärliga ibland. Det höll också bra på naglarna, men vet inte om det var lacket i sig eller det nya bas- och topplacket som jag använde. Det var snyggt och kändes vårigt, kan vi få lite vår nu tack btw?

Jag har också köpt två andra lack ur Chic Physique kollektionen som jag kommer visa upp snart.

Vill du köpa ett lack ur Chic Physique kollektionen har jag sett att Shopping4Net har dem, de kostar 98 SEK.
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?