XBrow och XLash: Uppföljning

Sen mitt senaste XBrow och XLash inlägg i september 2017 har jag använt både XBrow och XLash sporadiskt för att hålla upp resultatet. Jag tycker att det har hänt lite saker sen september också, fler och längre fransar och lite buskigare bryn.

XBrow och XLash: Uppföljning

XBrow och XLash är ögonbryn- respektive fransserum som ska ge fylligare bryn och fransar, efter 30 dagar ska man se ett resultat men för optimalt resultat ska produkterna användas dagligen i 6 – 8 veckor. Jag har använt dem sen augusti 2017.

XBrow och XLash: UppföljningDetta var mitt utgångsläge

XBrow och XLash: Uppföljning

Detta är en nytagen bild där man ser lite bättre hur resultatet blev. Brynen är helt klart fylligare, det växer strån där det inte brukade göra det. Och eftersom jag färgar dem så ser dom ännu fylligare ut.

XBrow och XLash: Uppföljning

Här ser man mina fransar, hur långa dom blivit och att de är fler. Jämfört med utgångsläget så är de mycket längre och ser fylligare ut. Jag färgar även mina ögonfransar och tycker att det syns mer hur resultatet blev då.


Jag är väldigt nöjd med XBrow och XLash serumen och kommer fortsätta med underhållsbehandlingarna. Om du vill läsa mer om XBrow och XLash kan du kolla in inläggen jag skrivit som finns här.

XBrow och XLash kan köpas bl a. hos Bangerhead och kostar 499 SEK styck.
0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?