H&M Beauty nagellack

H&M Beauty är en ny upptäckt för mig, och Jag har hittat nya favoriter när det kommer till nagellack från H&M Beauty, dom är billiga, cruelty free och lättarbetade! Jag köpte dessa 4 först, men efter att ha provat dem så köpte jag fler ?

H&M Beauty nagellackH&M Beauty Cobblestones, Sepia, Go-To Greige, Neo Noir

H&M släppte i september 2015 sin beauty-linje med över 700 produkter, det finns smink, nagellack, borstar (som enligt Google är veganska!), kroppsprodukter och massor av annat kul. Jag har testat nagellacken, jag har även en body mist som var helt underbar, men nu ska vi prata nagellack en liten stund.

Jag har ingen aning om hur många nyanser det finns i utbudet, för H&Ms webbshop lämnar en del att önska. En del produkter finns flera gånger och det är omöjligt att hitta något. Men jag lyckades hitta 4 lack jag gillade, som tur är gick det att Googla swatches på samtliga lack vilket jag rekommenderar innan köp.

H&M Beauty nagellack

Lacken kostar 49,90 SEK styck. Flaskorna är på 8ml, som jämförelse har Essie 13,5ml, OPI 15ml och China Glaze 14ml, de är lite mindre än andra lack alltså. Lacket har en bredare pensel (kan jag få ett halleluja?) som gjorde det lätt att få en fin kant vid nagelbanden. Själva lacket upplever jag som lite tunnare, men jag har inte haft något problem med formulan, den är lättarbetad och täcker på två lager.

Jag har använt min nya favoritkombo för bas- och topplack när jag lackat, nämligen Kur by Londontown Nail Hardener & Base Coat och Protective Top Coat, och med ett H&M Beauty lack mellan dem så satt det bra i 5 – 6 dagar utan att chippa!

Jag har också hittat bloggar där det sas att H&Ms beauty-linje än inte säljs i Kina, men jag hittar ingen info om H&M planerar att börja sälja sitt beauty sortiment i Kina. Däremot hittade jag en artikel från 2015 på Refinery29: ”H&M And Lush Commit To Banning Animal-Testing In China”.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?