NOTD: H&M – Cobblestones

NOTD: H&M - Cobblestones

I ett tidigare inlägg pratade jag om H&M Beauty och nagellacken i linjen, det här är ett av dom jag nu äger. Det heter Cobblestones och är en ljusare variant av ChG – Recycle. Möjligen med en liten droppe taupe i, vilket inte syns på bilden men syns IRL i flaskan. På naglarna tycker jag det ser ut som om det har lite blå undertoner.

Cobblestones täckte med två lager, det första lagret var lite skirt så två lager behövs för att jämna ut resultatet. Penseln är bred och formulan är bra. Jag gillar verkligen dessa lack, hade önskat att det senapsgula lacket gick att hitta i deras webbshop bara ?

H&M Beauty nagellack finns online och i butik, och kostar 49,90 SEK.
0

2 Kommentarer

 1. 19 april 2018 / 06:21

  Jag använder väldigt sällan gråa lack, tycker det känns så enormt sömnigt i flaskan. När jag väl får för mig att bära det tycker jag dock i regel om det. Jag skulle med andra ord inte köpa detta men om jag testade det skulle jag nog tycka att det var fint. Däremot har jag CG Recycle som jag såg att du jämförde den med på Instagram.

  • Jenny
   Författare
   19 april 2018 / 14:11

   Så olika det kan vara, jag gillar grått – det funkar till allt. Men så är jag ju mer förtjust i nudes och neutrala färger än ”riktiga” färger om man så säger. ChG Recycle är fint, gammal favorit, men som jag sa på IG denna är ljusare.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?