MOTD: Jag följde en It’s Black Friday tutorial

På YouTube har det cirkulerat “jag följde … tutorial”-videor, jag ville inte göra en video men ville testa en tutorial från en av mina favorit YouTubers It’s Black Friday. Jag skulle beskriva hennes makeup stil som uppdaterad 80-tals goth.

Tutorialen jag följde finns här om du vill se den, det är hennes everyday look i princip. Det var kul att följa en tutorial, och jag har gjort det förut, när jag kommit halvvägs i tutorialen så förstod jag inte riktigt vart det skulle sluta… men jag gillar resultatet!

MOTD: Jag följde en It's Black Friday tutorial

MOTD: Jag följde en It's Black Friday tutorial

BAS
Lumene Mattifying & Pore Smoothing Primer
Illamasqua Skin Base Foundation – 01
The Body Shop Fresh Nude Foundation – 010 Chelsea Porcelain
Makiash Perfect Finish Loose Powder (verkar ha utgått)

KINDER
NYX Cosmetics Blush – Taupe
Kat Von D Shade + Light Eye – Shax

ÖGONBRYN
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade – Granite
Anastasia Beverly Hills Brow Powder – Granite

ÖGON
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion – Anti-aging
NABLA Eyeshadow – Fossil
Kat Von D Shade + Light Eye – Shax, Liberatus
Anastasia Beverly Hills Waterproof Creme Color Eyeliner – Jet Black
NYX Cosmetics Jumbo Eye Pencil – Black Bean
Makiash Perfection Liner – 1 Jet Black
Linda Hallberg Cosmetics Core Crayon – White Core
IsaDora Stretch Lash Mascara – Black

LÄPPAR
NYX Cosmetics Liquid Suede – Alien

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.