Pride-bryn med Mood Crayons!

Lite kortare inlägg idag, men det gör väl inget? Jag gjorde pride-bryn med mood crayons från Linda Hallberg Cosmetics. Har inte använt mina mood crayons så mycket, men såg en bild på Insta där någon annan gjort regnbågsbryn, tror till och med det var på Linda Hallberg Cosmetics Insta!

Jag ville prova själv i alla fall, för Pride Falkenberg är just runt hörnet ❤️?????

Jag har använt 6st crayons och en spolie för att försöka blenda färgerna lite, men jag var inte nog snabb så blendingen är inte den bästa, för crayonsen settar väldigt fort. I alla fall, jag började med Anger, och tog sen Likeable, Happy, Calm, Cool och till sist Daring. Början av brynet blev bra med blendingen tycker jag i alla fall, sen var det lite meh…

Pride-bryn med Mood Crayons!

Jag funderar på att gå på Pride Falkenberg som är 15 – 16 juni, och då ska jag definitivt sporta dessa bryn! Jag har ju lite tid på mig att öva ?

Linda Hallberg Cosmetics Mood Crayons finns att köpa hos KICKS och kostar 149 SEK/st eller 449 SEK för ett set med 5 crayons.
0
Följ:

2 Kommentarer

  • Jenny
   Författare
   13 juni 2018 / 19:43

   Tack!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Secured By miniOrange

Söker du efter något?